Новини и Статии » Фитнес » Здраве » Диети » Тренировката на Дуейн Джонсън за рамо

41
Добави коментар
FHL.BG
FHL.BG

Много хора в залата ще спрат това, което правят, и просто ще седнат и ще наблюдават как тренира Дуейн Джонсън.“ Пренаселената  тренировъчна  среда създава страхотна динамика. Джонсън е горд с това, че е известен като човек, който никога не отказва на молба за автограф, но в същото време е готов да умре, за да направи тренировката си.
..Когато тренирам, изчиствам съзна­нието си от всичко друго. Тогава съм някакво първично състояние-обясня-Джонсън. – Плюя, крещя, потта се е от тялото ми. Това показва доста­тъчно ясно. че не е време за социални контакти и хората трябва да ме заоби­калят.“
 
 
 
 
   Новата слава не помага на тренировки­те му. а по-скоро води до безпорядък но Скалата успява да съчетава нещата През 1999 г Джонсън започва да из ползва славата си. надявайки се да до веде до положителна промяна в света Включва се в благотворителна фондация. въпреки че думата „включва“ може би не е съвсем правилна. За период от две години той сбъдва повече желания отколкото всеки друг участник. ..Всяка нощ срещи с публика от 40.000 човека – това беше невероятн и наелектризиращо усещане. Резултът от този успех ми позволи да работ и да помагам на много деца и технит семейства.
„Започнах да разбирам, че имам наистина супер сила, която може да изполвам по страхотен начин. Това ме удовлетвори емоционално.“
 
Голд’с Джим, Веиис, Калифорния
 
 
Тренировката на Дуейн Джонсън винаги е различна, тъй като постоянно я променя и добавя нови неща. Обикновено обича да атакува големите мускулни групи веднъж седмично, а по-малките (бицепс, трицепс, прасец) два пъти. Всяка серия започва с относително висок брой повторения (около 15), които намаляват с увеличаването на тежестта. Той изпълнява дроп серии при последната серия на почти всяко упражнение. Периодите на почивка са къси (30-60 секунди), за да поддържа кондицията. Следващата тренировка е типична тренировка за рамене, отнема около 1 час и 45 минути от началото до края. »10 минути загряване с джогинг на игрището под горещото слънце на Маями » Загряване с упражнения с вътрешна и външна ротация с 2.3 кг дъмбели.
 
 
 
 
*Както казахме по-горе Всяка серия започва с относително висок брой повторения (около 15), които намаляват с увеличаването на тежестта. Той изпълнява дроп серии при последната серия на почти всяко упражнение.