БРАВО на Нина Добрев и Иън Сомърхолдър

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

БРАВО на Нина Добрев и Иън Сомърхолдър

Вижте как нашето момиче и половинката й дариха усмивка на едно болно момиче

Звездната двойка Нина Добрев и Иън Сомърхолдър дариха надежда и усмивка на едно болно момиче. 14-годишната Кайла Милър претърпя много тежка операция – трансплантация на бял дроб. Благодарение на трансплантирания ляв бял дроб Кайла ще може да води един съвсем нормален живот на тийнейджърка.
Кайла е истинска късметлийка, защото за нея се сбъднаха не една, а цели две мечти. На първо място, тя се възстановява след животоспасяващата операция, която е претърпяла миналата седмица, и ще оздравее. На второ място, тя се срещна с абсолютните си любимци. Русокосото момиче от Торонто е запалена почитателка на сагата „Дневниците на вампира“, също както милиони други тийнейджърки по света.

Нина и Иън позират с Кайли

Когато екранната Елена Гилбърт и вампирът Деймън Салваторе посетиха Кайли в болницата в Торонто, те й направиха един неповторим подарък. Фенката на Нина Добрев и Иън Сомърхолдър си поприказва с любимците си и разбира се се снимаха за спомен. На фотото всички позират като вампири, а Нина не закъсня и с поста на кадъра в мрежата. Тя призовава всички да подкрепят Кайли и да си мислят само позитивни неща. Така всички ще помогнем на Кайли да оздравее. Иън пък издаде на всички една друга мечта на момичето – да може да тича и да участва в истински маратон.

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: