Нови идеи за пролет в градината

1
Добави коментар
tooclose
tooclose

Колекция вдъхновение за ентусиастите и феновете на градината през пролетта!

 

Пролетта витае във въздуха и въпреки че тези дни се позастуди, сякаш жадуваме топлата прегръдка на зелената пролет. Искате ли да се вдъхновим и да поканим пролетта в двора? Днес сме избрали няколко невероятно идеи за градина за Вас и със сигурност ще дадат на вашия двор свежо, ново излъчване.
От приказни дизайни до последните тенденции в мебелите за градина, ние имаме нещо за Вас.

Висящи градини

Нямате достатъчно място в двора? Не се притеснявайте, и аз като Вас имам една малка тераса, но пък вече започвам да планирам как да я преобразя! Не е нужен голям двор, за да постигнете чудна градина. Всъщност някои от идеите днес могат дори да се приложат в стаята, да разпръснем малко свежа зеленина и пролетно очарование. Позволете на изображенията да Ви вдъхновят и съм сигурна, че сами ще измислите свежи, нови идеи, които няма да пропуснете да претворите.
Първата идея, която работи добре в дома и наистина ми допада, като обитател на малко жилище, са висящите градини! Представете си как влизате в така градина в дома, все едно пристъпвате към страната на чудесата, която е пълна с растения и зеленина. Ако решите да си поиграете с тази идея, уверете се, че растенията висят от дърветата, но корените и почвата са стабилно захванати и получават нужните хранителни вещества.

Модерен двор

Керамичните висящи във въздуха саксии от Boskke са перфектни в дома или извън него, позволяват да окачим саксиите с главата надолу, да сме наистина уникални и да придадем щуро излъчване на двора.
Райета? Ами да, защо не направим градината по-интересна с тази колекция радост за очите? В двора можем да поставим райета от трева и камъчета, за да създадем елегантна атмосфера.
Всъщност „райето“ може да се създаде с камъчета, които се редуват с трева около всеки правоъгълен камък.
Знаете, че съм любител със страст, а не ландшафтен дизайнер, но пък съм на мнение от това, което съм видяла е, че всъщност за пролетта и лятото не бива да се страхуваме от микс от цветове и текстури. Ако обичате различните нюанси на зелено или играта на противоположности, просто се развихрете.
Мебелите в градината са като една от черешките на тортата. Добавете малко стил в някой от най-топлите цветове на прирордата.
Много ми харесват дворовете с трева, камъчета, които сякаш са пръснати в двора, за да пресъздадат природата в миниатюра. Виждате ли как линиите сякаш са размити, защото всъщност сме в една перфектна природна картинка?

Когато се захванем с дизайна на градината, разходите могат бързо да скочат. Но не се отчайвайте! Гледали ли сте „Направи си сам“, скоро ще обърнем внимание точно на такъв тип информация и се надяваме да се превърне в истински феи на градина!
Засега, весела пролет, приятели и много хубави моменти във вашия цветен двор!