Разпространение на рекламни материали | Раздаване на рекламни материали | Рекламни материали София

54
Добави коментар
magicales
magicales

ниска цена;рекламните материали достигат до всички потенциални клиенти;въздействието на рекламните материали е по-дългосрочно, в сравнение с рекламата в медиите;може да се рекламира само в определени квартали – около вашите магазини, офиси, дистрибутори или складове;висока ефективност, защото рекламните листовки, които получават потенциалните клиенти в пощенските си кутии в България, са 3 пъти по-малко от тези, които получават останалите граждани на Европейският съюз, т. е. не е достигнато нивото на насищане.

Колегите ни са на Ваше разположение, за да подготвят визията на рекламните материали. Предлагаме безплатни консултации при подготвянето на дизайнът, за да се постигне максимален ефект с минимални средства.

Стойността на отпечатването зависи от вида и формата на рекламните материали, количеството, вида на използваната хартия, броя на цветовете и срока за изпълнение. За повече информация разгледайте тази страница.

Предлагаме разпространение на листовки в София, а след на няколко месеца ще предлагаме национално покритие, включително в малките населени места.

Стойността зависи от броя и вида на пропагандните материали и типът на разпространението:

Разпространение на брошури, листовки, каталози по пощенските кутии;Раздаване на листовки от промоутъри по изложения, конференции, панаири и др.;Организиране на дегустации – представяне на продуктите на фирми от хранително-вкусовата промишленост в супермаркети.

 

 

Момичета и момчета, които желаете да разнасяте листовки, описаното на този сайт НЕ Е ОБЯВА ЗА РАБОТА. Това е нашия фирмен сайт, на който сме описали нашите дейности и не търсим нови промоутъри.

 
до 10 000 бр.
от 10 000 до 50 000
над 50 000 бр.

формат А6 (10,5 x 14,8 см.)
не се предлага
1,1 ст./бр.
0,9 ст./бр.

формат А5 (14,8 x 21 см.)
не се предлага
1,1 ст./бр.
1 ст./бр.

формат А4 (21 x 29,7 см.)
не се предлага
1,3 ст./бр.
1,2 ст./бр.

Моля, свържете се с нас, за да Ви предложим индивидуална оферта, съобразена с Вашите изисквания, като изпратите запитване на

Кой и кога е измислил листовките?

Репортаж на телевизия „Европа“ за скачащите кокили