Стилни аксесоари за бъдещите булки » Моден печат

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Пролетта и лятото безспорно са едни от най-подходящите сезони за организиране на сватби. Хубавото време и събудилата се за живот природа са изключително благоприятни фактори, които карат много влюбени за сключат брак, наситен от романтика под слънчевите лъчи.

Затова в разгара на сватбения сезон, решихме да помогнем на бъдещите булки с няколко шопинг идеи за аксесоари от онлайн магазин newlook.com. Много често дамите трудно откриват подходящи обувки в светла тоналност като бяло, екрю или шампанско, за да ги съчетаят с приказната си рокля.

Не винаги е лесно да се намери и ефектна чантичка за празничния ден, но ние успяхме да селектираме супер елегантни и впечатляващи чанти тип плик и клъчове, които са най-деликатни и стилни като вариант за специални поводи.

Сватбената колекция аксесоари на Brian Atwood, който е истински гений в създаването на шикозни обувки, ни послужи като вдъхновение за селекцията модни находки. Подбрахме продукти, които отговарят на водещите тенденции при сватбената мода, на които е заложил и дизайнерът. Металическите нюанси в материите и акцентите, декорацията с камъни, флоралните мотиви, нюанси като перлено бяло и шампанско са част от трендовете, на които акцентира Atwood.

Бъдете неотразими в един от най-красивите дни от живота ви!

Автор: Делица Цонева