Слушайте новото детско РАДИО ФЕМИЛИ онлайн!

1
Добави коментар

Единственото радио, посветено на децата – Радио Фемили www.radiofamily.bg!

Радио Фемили беше създадено, за да запълни липсваща ниша в българския онлайн ефир. Когато се чудите с какво да забавлявате децата си или си задавате въпроса „защо вече няма песни като от нашето детство?“, радио Фемили е вашият отговор.

То е позитивно, защото няма нищо по-оптимистично от детските песни. Емоционално, защото най-милите ни спомени са в детството, а песните от „Неочаквана ваканция”, „Войната на таралежите” и „Синьо лято” ни връщат именно там.То е истинско, защото приказките не лъжат.

Музиката на радио Фемилие внимателно селектирана от професионалисти с дългогодишен опит и позитивна нагласа. Избрано енай-доброто от продукциите на WaltDisneyPictures, PixarAnimationStudios и DreamWorks Studios – „Цар лъв“, „Мъпетите“, „Играта на играчките“, „Шрек“, „Таласъми ООД“, „Мадагаскар“, „Търсенето на Немо“, „Весели крачета“, „Красавицата и звярът“, „Колите“, „ЧикенЛитъл“, „Рио“; песните от най-гледаните серийни и пълнометражни филми на DisneyChannel – „Магьосниците от Уейвърлиплейс“, „Лимонадената банда“, „Кемп Рок“, „Училищен мюзикъл“, „Хана Монтана“; заглавията от любимите български ленти – „Войната на таралежите“, „Баща ми бояджията“, „Неочаквана ваканция“, „Васко Да Гама от село Рупча“; фантастичните руски класики: „Чунга-Чанга“, „Голубой вагон“, „Улыбка“, „Вместе весело шагать“; най-хубавите изпълнения от ежегодния конкурс „Златната монета“ (LoZecchinod Oro) в Болоня; българските отличници: Врабчета, Пим-Пам, Радиодеца и Таласъмче.

Както споделят създателите на радио Фемили, един от най-удовлетворяващите моменти е когато видят разливащата сетопла усмивка по лицата на родителите, когато пускат песничките на децата си и се забавляват заедно.

В програмната схема на радиото са включени и разнообразни игри и класации като „Песен на седмицата“, „ Месец на приказките“ и др.

Програмата на радио Фемили

 06:00 – 09:00 – Раз, два, три! – музика за събуждане и сутрешна гимнастика

09:00 – 10:00 – За най-малките – любими български детски песни

10:00 – 13:00 – ХакунаМатата! Life s a happysong, джунглата пее, дивото зове

13:00 – 20:00 – Музика за игра – руски, италиански, английски и български песни

20:00 – 20:05 – Приказка за лека нощ

20:05 – 21:00 – Лека нощ, деца! Любими български дестки песни

21:00 – 22:00 – Класика за деца – мелодии от вечните класици и любимите анимационни филми

22:00 – 23:00 – Женско царство – часът на майките

23:00 – 06:00 – Сладки сънища!

www.radiofamily.bg