Да намалим теглото: Френската формула „804” сваля 4 кг за 8 дни видяна 3518 коментари 3

2
Добави коментар

С 4 кг по-леки и с 3.1 см намаляване обиколката на талията за 8 дни! Без диети, без стрес и умора, пречистени от токсините, изпълнени със сила и енергия! Това не е химера, а са клинично доказани резултати – при това във Франция.

През 1999 година французинът Ерик Фавр, основател на лаборатория „3 Chênes” /Трите дъба/, заедно със своя екип създава хранителната програма „804”. 13 години по-късно тя продължава да бъде лидер в борбата с килограмите не само във Франция.

„Чудотворни хапчета за сваляне на теглото все още не съществуват и за да отслабнеш, трябва първо да промениш начина си на хранене, в идеалния случай – да се натоварваш с физически упражнения и да консумираш растителни продукти за стимулиране на отслабването”, описва здравословния подход за решаване на проблема г-н Фавр. Именно върху този подход той изгражда и програмата „804”.

Още преди 13 години екипът на Фавр сътворява идеалната комбинация 3 в 1 за отслабване. Той произвежда в 1 пакет 3 продукта с марката „804” – супа, таблетки и напитка, действащи в една посока – вталяване на фигурата. Ежедневното им използване не е свързано с диети, а напротив – с разнообразна и балансирана храна и здравословен начин на живот.

„804” = 8 дни, 0 умора, 4 килограма по-малко. Формулата наистина действа и защитава името си, сочат резултатите, доказани клинично във Франция. Програмата е предназначена за ползване точно 8 дни и съчетава и 3-те продукта. За да се постигне пълен ефект френските специалисти препоръчват да се взема 1 таблетка „804 Ден” по време на закуска и 1 таблетка „804 Нощ” по време на вечеря. Всяка сутрин се разтваря 20 мл от разтворимата напитка в голяма чаша вода и се изпива. Супата „804” се хапва поне 3 пъти на ден. Тя е прахообразна и се приготвя като 5 кафени лъжици от нея се разбъркват в 400 мл вряла вода. Добавят се и подправки на вкус.

Всеки знае за зелевата супа за отслабване. Именно по нейната рецепта френските специалисти разработват супата „804”. Тя съдържа грижливо подбрани зеленчуци, които стимулират прочистването на организма – лук, зелено зеле, домат, целина, червена чушка. Засища и освобождава тялото от всичко, което го претоварва.

За изхвърляне на водата и токсините от организма въздейства и „804” разтворима напитка, която регулира чревния тракт. Тя е съставена от растителни екстракти от овесени трици, зелен чай, червена боровинка, лимон, репей, ананас. Съдържа веществото L-Carnitine, което в съчетание с витамините B1, B6, B12, стимулира изгарянето на мазнините.

„804 Ден и Нощ” таблетки с растителни екстракти и витамини не само имат отслабващи свойства, но също така стимулират жизнеността през деня и спомагат отмората през нощта.

„804” е проста и ефективна формула, която намалява лесно килограмите, прочиства, елиминира токсините, улеснява храносмилането, улеснява придвижването на храната, без стрес и умора, съпътстващи традиционните диетични програми.

Един пакет програма „804” съдържа 1 бутилка 200 мл разтворима напитка, 1 блистер от 8 таблетки „804 Ден” и 8 таблетки „804 Нощ”, 250 грама разтворима супа, както и подробни указания. Хранителните добавки се продават и поотделно. Поради естествения си произход „804” няма странични ефекти. До края на месец май, имате възможност да се възползвате от уникална ПРОМОЦИЯ: при закупуване на 804 СТАРТЕР програма получавате ПОДАРЪК – напитка бустер 804.

„804 СТАРТЕР” се продава в аптеките и онлайн на www.biolifecosmetics.com. За повече информация позвънете на тел. 02/ 483 09 59, GSM 0884 194 399.