100 рекламни продукта в сайта ни PrintIdea.info

1
Добави коментар
maznio007
maznio007

100 рекламни продукта в сайта ни PrintIdea.info

Четвъртък, 30 Май 2013 ( прочетена 932 пъти)

Баджове, еко сувенири, продукти от плексиглас, хартиени мебели, ефектни книговезки платна, вложки в списания и каталози, продукти от стиропор и още много нестандартни и интересни продукти, които произвеждат нашите клиенти.

В края на септември 2011 създадохме сайта за готови рекламни продукти www.printidea.info, за да покажем колко много и разнообразни продукти има в рекламното производство.

Когато се каже печат, много хора си представят вестник, книга или списание. В последните години това звучи толкова старомодно като рекламен и информационен носител, за разлика от интересните и модерните мобилни и интернет приложения, които са във възход. Да, но печатът не е само това.

Той е навсякъде около нас и става все по-ефектен и атрактивен. Доказателство за това са 100-те продукта, които намерихме и показахме в сайта. Вижте ги тук: www.printidea.info.

Работата по www.printidea.info е много приятна и забавна, защото ни кара да търсим вдъхновяващи идеи всеки ден. Не само това, а вдъхновяващи и реализирани в България идеи.

Чудесно е, че рекламните изпълнители произвеждат все по-атрактивни продукти. Независимо от кризата и свитите рекламни бюджети в последните години интересни продукти има и ще има все повече.  

Стотният продукт, публикуван днес е вложка от покълващата хартия на Атиа принт.

  отпечатай