Какво да правиш, ако

1
Добави коментар

Статистиката показва, че представителките на нежния пол са тези, които имат повече и по-големи комплекси, свързани със себе си. Това не означава обаче, че мъжете не се притесняват и „сдухват“ заради някакви неща. Всъщност е факт, че най-големите мъжки комплекси са свързани с нещата, които стават в леглото – тоест със секса.

 

Представителите на силния пол /поне тези, които не са егоисти!/ правят всичко възможно, за да задоволят една жена и се притесняват, когато тя не достигне до оргазъм. Става им още по-тежко, когато им се случи „да не им стане“. Но това е нещо нормално и не бива да се стига до излишни комплекси. Вместо да се обвинявате и да се притеснявате излишно, вижте защо някои мъже имат проблеми с ерекцията и какво може да направите по въпроса.

 

 

Почти на всяко момче му се е случвало да е в леглото с готино гадже, но въпреки това „да не му стане“. Много е важно да не драматизирате и да не се притеснявате излишно. Ако си създадете излишни комплекси, рискувате всеки път преди секс да се тревожите дали ще имате проблеми и това да доведе до … проблеми. Голяма част от мъжете, на които поне веднъж „не им е ставало“ се вманиачават по въпроса и всеки път, когато ще правят секс, се сещат за случилото се и … „не им става“.

 

Представи си следната ситуация – в леглото си, до теб лежи голо момичето, което харесваш … досега сте имали страхотна любовна игра и е време да пристъпите към същинската част. Дотук всичко е наред и ти се чувстваш добре в кожата си. Точно, когато посягаш да вземеш презерватив се сещаш за предишния път, когато си се изложил, сдухваш се и … вече е налице проблем с ерекцията. Момичето остава разочаровано от случилото се и това те притеснява още повече. В такъв момент и двамата интимни партньори се чувстват зле – момчето обвинява себе си, момичето – също. Тя смята, че не е достатъчно секси и не може да те възбуди. А истината определено не е такава, нали? Няма значение дали момичето е за пръв път в леглото ти или сте правили секс и преди. В първия случай ще се изложиш и тя ще си помисли, че не те бива в леглото, а във втория ще реши, че вече ти е омръзнала и не се възбуждаш от нея.

 

Както вече стана ясно, тази ситуация определено не е приятна. Но от теб зависи дали ще попаднеш в нея или не. Всичко е в главата ти – горната глава, разбира се! Опитай се да игнорираш неуспешните си опити в леглото, мисли положително и се наслаждавай на случващото се. Отдай се на момичето, което е до теб. Старай се! И най-важното – не се притеснявай за глупости! Повечето девойки са разбрани и няма да ти натякват случилото се, така че не се тревожи. Все пак на всеки се случва. Но за да преодолееш проблема си – опитвай, докато стане и не се сдухвай, когато не се получи. С течение на времето ще изгониш напълно отрицателните мисли от главата си и няма да имаш проблеми в леглото.