Ревюта на сайтове за запознанства

18
Добави коментар

Поредният сайт в нашето пътешествие е сайтът за секс запознанства CuniGuni.com. Отврат! Името по-тъпо не може да бъде! Все едно, че бай Герги от ТКЗС-то е решил да прави сайт за секс запознанства. Дизайнът определено потвърждава тази наша теория. Вижте сами:

Цветовете са ни супер странни и някак си от 80-те. ЦуниГуни.ком е предназначен само за потребители над 18. Регистрацията със сигурност ще ви бъде досадна (глупави и на всичкото отгоре задължителни полета и данни) и объркваща, тъй като никъде не се споменава да си проверите мейла за валидация. Усетихме се, че трябва да си проверим пощата и активирахме членството си в този идиотски сайт.

Неприятните цветови комбинации ви следват навсякъде и наваксват за липсата на многобройни банери. На пръв поглед менюто изглежда елементарно, но ако се вгледате в
навигационния панел в лявата част на сайта, ще се почувствате объркани. Повечето от опциите не ги разбрахме. Търсенето е само ужасно подробно. Резултатите са малко на брой даже и да отбележете „няма значение“ за всички критерии. Статистика няма никаква освен кой е онлайн ( в нашият случай само ние и двама господина). Според няколкото търсения, направени от нас в големите градове съотношението мъже жени в сайта е 90% – 10%. Оказа се, че има бързо търсене, но то е скрито в долния ляв ъгъл… кой по дяволите ще го търси там???

Въпреки предупреждението на собствениците, че „Снимки с явно порнографско съдържание, нереални или с лошо качество, НЯМА да бъдат одобрявани!“ открихме безброй такива. Не си харесахме нито един профил в CuniGuni.com.

Плюсове

– не видяхме такива

Минуси

– то друго няма

Контактна информация също не открихме.

Това определено е най-отвратителният сайт за запознанства за момента!

 
Можете да посетите Cuniguni.com ТУК