Услуги по домовете Варна

11
Добави коментар
valveks
valveks

Услуги Варна, сайт за професионална помощ.

Това е специализиран сайт за предлагане на услуги.

Разполагаме с голям брой специалисти в различни области.

Предлагаме широка гама от стандартни и нестандартни услуги.

Когато Ви трябва майстор за автомобила, домашен ремонт, изработка и монтаж на мебели, строително-ремонтни дейности или просто консултация относно всякакви въпроси, които имате, мястото да потърсите отговорите е точно тук..

Строително-ремонтните услуги обхващат целия диапазон от подмяна на моноблок до изграждането или събарянето на стени, подмяна на дограма и много други.

Стъкларските ни услуги обхващат целия диапазон от подмяна на счупено стъкло и стъклопакет до индивидуални решения за изработка и монтаж на мебели от стъкло, барплотове от стъкло, преградни стъклени стени, огледала с неправилни форми и различни цветове по Ваш шаблон или предпочитана форма и размер. Подменяме и изработваме стъкла за хладилни витрини, стъклени маси, стъклена мебел и др.

Консултации при покупка на недвижимо имущество: актуално състояние на пазара, разходи свързани с процеса на придобиване на имуществото и кредитиране.

Консултация при покупка на употребяван автомобил( ще Ви дадем реална оценка на неговото състояние и предстоящи ремонти).

Всичко, което е може да се отъждестви с демата „услуга“ ние ще Ви го предложим и то на най-добри цени.

Защо цените ни са най-добри?

Повече от 5 години предлагаме стоки и услуги онлайн, не поддържаме скъпи офиси и мострени зали.

Не добавяме надценка на цените на стоките и услугите за поддържане на офиси и помощен персонал.

Материалите и стоките ни за строително-ремонтни дейности са на цени „вносител-производител“.

Дограмата, която монтираме се изработва от големи утвърдени фирми във Варна и не се ограничаваме с един два вида профил и марка.

Авто услугите ни покриват всичко за автомобила – от внос до ремонтни дейности. Доставяме авточасти и автоконсумативи на много автосервизи, които ще обърнат нужното внимание на вашия автомобил (потърсете ни – ние ще откараме автомобила Ви до подходящия сервиз и ще го върнем без да губите време, нерви и средства).

Заплащате само труда на специалиста и разходите по извършената услуга.

Нашите специалисти са готови да Ви обърнат необходимото внимание в удобно за Вас време и място.

Не е нужно да обикаляте и да губите време и средства за да търсите необходимите Ви услуги. Позвънете ни!

Не се ограничаваме с работа в даден район, не си губим времето в празни приказки! След заявка ще Ви посетим в рамките на работния ден!