Конкурс за детска рисунка „Остави Своя Отпечатък“

1
Добави коментар
pgp

Скъпи приятели, участвайте в конкурс за най-харесвана детска рисунка на тема „Остави Своя Отпечатък“ по случай откриването на изложбата на National Geographic „Душата на Океана“ в Мол Галерия Бургас. Каним всички деца да нарисуват тяхната представа за по-добрия утрешен ден и опазването на природата. Най-харесваните рисунки ще бъдат наградени.

Гласуването стратира на 1 юли в 10:00 и приключва на 5 юли в 18:00 часа.

В периода до 1 юли, когато вашите любими рисунки са в галерията на играта, ще си помогнете с помощта на бутона „публикувай на стената“ за да известите вашите приятели за участието си и съответно да повишите гласовете си в периода на гласуване 1 юли – 5 юли.

Първа награда ще връчи лично президентът на Република България г-н Росен Плевнелиев – албум „Душата на Океана“, едногодишен абонамент за списанията National Geographic и National Geographic Kids.

Втора награда ще връчи г-жа Рейчъл Лов вицепрезидент на National Geographic Socicety – албум „Душата на Океана“, едногодишен абонамент за списанието National Geographic Kids.

Трета награда ще бъде връчена от г-н Даниел Берг от ЕБВР (Европейска Банка за Възстановяване и Развитие) – албум „Душата на Океана“.

Всяко желаещо дете да участва в конкурса трябва: 1/ да нарисува своята представа за по-добрия утрешен ден и опазването на природата

2/ да донесе рисунката си с надписани имена и възраст в долния десен ъгъл и учебно заведение на гърба на рисунката на бюро „Информация“ в мол Галерия Бургас между не по-късно от 30 юни 2013г. или

3/ да качи в специалното приложение във фейсбук страницата на Мол Галерия Бургас рисунката си, като попълни полетата за имена, възраст, телефон и имейл адрес до 30 юни 2013г. включително. 4/ Всеки участник може да участва с не повече от 1 рисунка на зададената тема 5/ Участниците в конкурса следва да са на не повече от 18 години

Краен срок за участие: 05 Юли 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.