Нова колекция бански костюми

1
Добави коментар

Нова колекция бански костюми
28 юни 2013, петък 15:16:47 Europe/Istanbul

Както обещахме миналата седмица, сега ще поговорим за новите колекции бански костюми на канадската модна марка Aqua Di Lara и турската марка КОМ.

 

            Новата колекция бански на Aqua Di Lara е изпълнена с блясък и разнообразие от цветове, което създава усещането за истински рай. Преобладаващите цветове в модната канадска колекция бански, са наситените – бордо, зелено, черно, синьо и лилаво. Моделите са така конструирани, че дават възможност на всяка дама да избере подходящите за нея бански, според особеностите на фигурата и предпочитанията си. Разнообразните модели бански са съчетали последните модни тенденции, и позволяват на всяка дама да изглежда така, както иска – нежна или силна, грижовна или забавна, флиртуваща или уязвима.

 

 

            Турската модна марка КОМ също не пропусна да представи новата си колекция бански костюми. Тя съчетава цвят, изящество и сексапил. Идеята на дизайнерите е, чрез новата колекция бански, да накарат жената да изглежда секси и нежна, дори когато е спокойно отпусната на морския бряг, или край басейна. Банските на КОМ също са конструирани така, че всяка дама да може да избере модел, който да подхожда на фигурата й, да се чувства удобно в него, и в същото време да изглежда като богиня на плажа.

 

            Едва ли има дама, която да не си купува поне по един нов бански всеки сезон. Е, този сезон изборът е огромен, така че ако все още не сте намерили своя бански костюм, сега е моментът да го направите.

Публикувано в Бански

от

admin