Хотел в Слънчев бряг | Империал груп – хотели в Слънчев бряг

1
Добави коментар
v0id
v0id

Империал Груп е просперираща компания създадена през 1999 г. Холдингът обединява в себе си дейностите на фирмите „Оптимакс тур“ ООД, „Империал травъл“ ООД, „Империал дивелопмънтс“ ООД и „Форум Холидей“ ООД. Хотелиерство, транспорт, туризъм и инвестиции в строителство и продажба на недвижими имоти са само част от дейностите, с които фирмата се е утвърдила на местния и международния пазари.

Империал Груп притежава и управлява хотелите „Империал“, „Амфора“ и „Форум“ в Слънчев бряг, най-известния курорт на Българското Черноморие.

Основен приоритет на „Империал груп“ е развитието й в туристическия отрасъл, в който фирмата е с доказан опит и традиции . „Imperial Group Hotels“ включват двата четиризвездни хотела „Империал“ и „Форум“ и тризвездния хотел „Амфора“. Хотелите са разположени в к.к. Слънчев бряг, в непосредствена близост до гр. Несебър. Комплексът разполага общо с 1100 места леглова база, 12 заведения за хранене и развлечения, СПА център, 3 конферентни зали, 3 външни басейна и един вътрешен басейн, игрище за плажен волейбол, сцена за анимация и футбол, мини голф игрище. Сезон 2007 стартира с обновена хотелска база след направени сериозни инвестиции – частична реновация на хотел „Амфора“ и пускането в експлоатация на новия четиризвезден хотел „Форум“. През 2013 година компанията отново инвестира в подобряване на продукта си като представи на гостите си два нови, модерни Ол Инклузив ресторанта за хотелите Империал и Амфора.