Дамски моден блог, мода за едри жени

1
Добави коментар

Тук са някои много полезни съвети в стила „layfhak“ – прости начини,правещи живота ви по-лесен. По принцип, съветите са за момичетата, въпреки че много от тях може  да се възползват от момчетата. С една дума, всички видове полезни трикове, които могат да бъдат полезни в ежедневието.

удобни обувки: 1. Сложете  чорапи и обувките след това. 2. Насочете сешоар към онези части, където стиска. 3. Не бързайте да премахнете чорапите, докато не стане удобно за краката.

Лакирайте вътрешната страна на пръстена с прозрачен лак – на пръстите няма да останат зелени петна.

Топчета от пуловер може да бъдат отстранени с пемза.

Окачете чантите върху куки за завеси за банята.

Носете свободна опашка, за да не се навредите на косата. Когато връзвате на опашка прекалено стегнато (и често), косите ще станат чупливи. Опитайте се да не  връзвате на опашка често на едно и също място.

Бялото вино неутрализира петна от червено вино. Да, да, вие четете правилно. Ако  полеете върху бяла блуза червено вино, бялото вино, веднага се излива върху петното – това неутрализира цвета и петната могат да бъдат почистени по-бързо и по-лесно.

Съхранявайте грима си на магнитна дъска и ще го намирате бързо

Широки дънки може лесно да се натъпчат в ботуши. ето как!

Оцветете ключоете с различни лакове за нокти за да се намери по-лесно  правилният ключ.

Бяло вино може да се охлажда със замразено грозде. Така вкусът на виното няма да бъде воден.

Дръжте дрехите, които носите в една посока в гардероба. Така  след известно време, вие ще осъзнаете кой дрехи не носите въобще. И ако не ги носите няма нужда от тях!

Дръжте принадлежностите си за стайлинг на коса в подобен контейнер.

Like this:

Like Зареждане…

Related