Предмети за щастие

10
Добави коментар
naskoki
naskoki

Предметите, които носим със себе си или слагаме в дома си, могат да засилят любовта, да укрепят здравето или да бъдат наша енергетична защита. Те се използват за премахване на уроки, за запазване на хармонията в семейството, за успехи в бизнеса и любовта. Много е писано за амулетите и талисманите, защото те са многобройни, а познанието за тях наистина може да помогне в живота ни.

Свещник – активизира стихията на земята. Използва се за активизиране на партньорските отношения. Добре е свещите, поставени на него, да се палят. Ако искате да привлечете партньора си, свещите трябва да бъдат червени.  

Влюбени – Статуетката, изобразяваща влюбена двойка, е един от най-действените символи на партньорството и любовта. Тя привлича любовта. Поставена на югозапад подобрява отношенията между членовете в семейството.  

Два делфина – отново символ на любовта и партньорството. Те говорят за вярност и безкористност. Подарявайки ги на младо семейство, вие ги обричате на силна любов. Сложете ги в спалнята си вдясно от вас.  

Гълъби – Привличат любовта и укрепват семейството. Поставени на югозапад, те ще укрепят всички видове партньорство – взаимоотношенията с колегите, приятели и роднини.  

Огледало – Нека то бъде там, където минавате само вие и любимият ви човек. Не е добре в него да се оглеждат непознати хора, които могат да донесат лоша енергия в дома ви.

 

За да се активизира работата на талисмана в него трябва да с вложи менталната сила на желанието. За тази цел човек трябва да се отпусне, да затвори очи, да си представи целта и мислено да я постави в обвивката на талисмана. През първите пет дни не трябва да се разделяте с този талисман.