Стил и сексапил с аксесоарите на Guess » Моден свят

13
Добави коментар
svetla58
svetla58

Обожаваме горещото настроение, което струи от рекламните кампании на марката Guess. С подчертано усещане за чувственост и съблазън е наситена фотосесията, представяща линията аксесоари на бранда.

Изкусителните топмодели Sandrah Hellberg и Dioni Tabbers разпръскват огромни дози красота и сексапил пред обектива на фотографите Claudia и Ralf Pulmanns. В кадрите участва и страхотен ретро кабриолет.

Двете манекенки позират с аутфити подбрани от стилистката Martina Nilson. За прическите с къдрици се е погрижил Peter Savic, а гримът е дело на Debra Kinery, която е подчертала горещата осанка на дамите с аленочервено червило и очна линия.

Сандра и Диони демонстрират с лекота, че сексапилът и страстното излъчване могат да бъдат закон за всяка дама, независимо дали става дума за ежедневно дънково облекло, дръзка рокля с червен леопардов принт или елегантен тоалет от черна дантела. Разкошните аксесоари подчертават шикозната осанка.

Виждаме стилни кожени чанти в класическа гама с акценти, като капси, катарами и емблеми, но можете да се сдобиете и с кокетна чанта в металически сребристи нюанси. Обувки от червен велур са завършек на прелъстителната визия, а бижута са изключително забележими – точно в стила на марката.

Автор: Делица Цонева