Как да имате успех в Instagram

17
Добави коментар

 

Instagram е една от любимите платформи на звездите. Някои от тях успяват да направят истински фурор със снимките, които слагат там. Всъщност, не само звездите събират много последователи. Предлагаме ви няколко съвета какви снимки да слагате в Instagram, ако искате профила ви да бъде често посещавано и харесвано място.

Селфита

Може би сте прочели, че думата selfie вече влезе официално в Оксфордския речник на английския език, което означава, че и ние можем вече спокойно да използваме тази чуждица, която означава чисто и просто „снимка, която си си направил сам, най-често с цел да я публикуваш в социални медии“. Обикновено селфито представлява замечтано лице в

едър план, минато през някой филтър и най-добре придружено от прекалено скромен коментар, чрез който се самоподценявате, или от допълнителни кадри в смешни пози, с които казвате: „И аз съм като вас…“ Учете се от Gisele, Georgia May, Rosie Huntington-Whiteley.

Разни цветя

Показват, че не сте загубили контакт с природата и имате артистична натура. За справка: профилите на Miranda Kerr, Sam McKnight и др.

Домашни любимци

Любимците имат много плюсове и единият е, че не се оплакват, колкото и снимки да им правите и качвате. Нека кученцето ви да бъде във всевъзможни пози и да изглежда възможно най-мило. Любимците са най-бързият начин да си изградите имидж на обичливо същество. (Можете да използвате също така котенца, пухкави зайчета и морски свинчета.) За справка: Gisele, Katie Hillier, Pixie Geldof, Amanda Seyfried.

Други теми, на които можете да заложите, са: духовни послания, снимки със страхотните ви приятели, добре подредени маси и снимки от партита (тук внимавайте да не изглеждате потни и/или пияни, защото не се знае кой ще ви види).