Бой на концерта на Радо Шишарката!

1
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

Паднали задръжки и счупени кресла белязаха концерта на Радослав Петров-Радо Шишарката в зала 1 на НДК. Той събра на сцената Сашо Роман, Валдес, Тони Дачева, Еми Стамболова, Цветелина, Екстра Нина, Руси Русев, Хисарския поп, Тошко Тодоров и други динозаври на жанра.

В нажежена атмосфера феновете рипнали да се катерят кой където намери, само и само да са по-високо – за да виждат сцената и да въртят гьобеци.

„На „Шопската салата“ до нас отвориха мастика… Имаше счупени кресла, бой пред сцената; 10-годишни момиченца, танцуващи на сцената на „Курви, сбогом“… Охраната се разхождаше по сцената, за да гони голи до кръста хора, феновете пушеха в залата, в коридорите на НДК…“, коментират пред наш репортер смаяни очевидци.

Интересна презентация се получила и за някои от фолк-ветераните. Например Валдес бил представен като „бохем на ръба на закона“, Хисарския поп пък изпял „Една цигара“ и накрая… благословил публиката. При излизането си на сцената Еми Стамболова заяви, че никога не е имала връзка с Радо Шишарката и добави да не се вярва на медии. При изпълнението на песента „Любовница“ пък до Екстра Нина се качили двама фена на ЦСКА и я награбили, за да пеят с нея.

Любопитен момент е, че най-отпред в залата били сложени маси и столове за ВИП гостите, отрупани с всевъзможни деликатеси.