Таксиджия извърши нещо чудовищно с бременната си приятелка!

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

Таксиджия извърши нещо чудовищно с бременната си приятелка!

Таксиджия извърши нещо чудовищно с бременната си приятелка! 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Таксиметровият шофьор се е отървал от нежеланото бебе по чудовищен начин

29-годишен таксиметров шофьор научил от приятелката си, че е бременна. Афганистанец Ахмед Раофи обаче не искал филипинката Ирен Сантос да роди бебето. Бременната жена обаче отказала да направи аборт и таксиджията изпаднал в дива ярост.
Ахмед решил да пренебрегне решението на приятелката си Ирен и сам да се отърве от бебето. Таксиджията направил проучване в интернет и закупил няколко кутии Мисопростол, след което поканил бременната в апартамента си в Еджуеър в Източен Лондон на 9 април, за да правят с*кс, пишат от БЛИЦ.
Когато Сантос обаче отишла в апартамента на Раофи, той я изчакал да се съблече, тръшнал я на леглото и завързал ръцете и краката й с тиксо. Уплашената жената започнала да вика за помощ, но той й запушил устата.

Ахмед Раофи

Афганистанецът напъхал в гениталиите на бременната отровните хапче, за да я накара да абортира. В рамките на часове Сантос, започнала да се схваща и накрая абортирала в 19-тата седмица.
Ахмед Раофи е арестуван и срещу него е заведено дело. По време на процеса станало ясно, че Раофи има съпруга в Афганистан и не е искал да има сериозна връзка с Ирен Сантос.
Съдия Ейдън Марън каза, че Раофи е отнел умишлено и насила така желаното от филипинката бебе. Според съдията нанесените щети са ужасни.
Ирен Сантос е усетила Ахмед да поставя поне четири таблетки в нея. В ранните часове на 10 април тя започнала да кърви и пометнала. Бременната се обадила на Спешна помощ, а по думите на лекарите, когато те пристигнали, ембрионът още дишал и показвал признаци на живот. Медиците обявиха, че бебето е живяло общо десет минути извън матката на майка си.
Сантос е била откарана в болница, където е разказала какво й се случило.
Ахмед Раофи ще лежи шест години в затвора.
Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: