Съпругът на Еделвайс – Алекс Ломски: Продуцентите ми казаха, че вотът е манипулиран

1
Добави коментар
OnlineGirl
OnlineGirl

Актрисата беше представена като най-голямата порнозвезда на Италия, но тя твърди, че всъщност е снимала само няколко сцени във филми за възрастни, след това се е отказала. Иначе се изявява в комедии. Истинското й име е Оксана, родена е в Русия, но преди 15 години се запознава с българина Алекс Ломски и се омъжва за него. Заедно заминават за Италия. Пред “ШОУ” съпругът на Еделвайс се съгласи да говори от името на жена си заради внезапното й заминаване от България.
– Алекс, защо Еделвайс вече не е с теб?!
– Замина за Италия, има много ангажименти там. Имаше предложение за филм на Карло Ванзина, но го отказа заради “ВИП брадър”. По договор трябваше да е тук, докато свърши предаването, но продуцентите се съгласиха и тя замина.

– Това означава ли, че излизането й е било предварително планирано?
– Категорично не. Напротив – изобщо не очаквахме, че ще излезе толкова бързо. Не бяхме подготвени за това. Дори продуцентите ми казаха, че имат съмнение, че вотът е манипулиран…

– Продуцентите са ти го казали?! А ако не са те, кой е манипулирал вота?
– Не мога да знам. Със сигурност обаче и те бяха страшно изненадани, че тя трябваше да излезе. Даже Ники Кънчев че попита какво правя там, като ме видя, че са ме извикали да я защитавам. Бяха казали, че ще ме пазят за по-сериозни ситуации, когато наистина има заплаха да излезе, но… така стана.

– Защо изобщо според теб Еделвайс беше номинирана?
– Защото е различна от останалите – като визия, като ценности, като манталитет. Неслучайно първият човек, който тръгна към нея, за да се запознаят, беше Парис Хилтън. Тъй като тя говори български език, никой не се замисли, че тя всъщност изобщо не живее в България и не познава почти никого. Даже Йоана й се обиди, че не я познава. А Еделвайс няма как да я познава, след като Йоана 10 години не е била на сцената! За всички беше най-безопасно да я номинират нея, защото не я познаваха. Но Еделвайс много се сближи и с Мира, и с Валя, с всички се разбираше чудесно.

– Вярно ли е, че е спечелила 70 млн. евро с порнофилмите си?
– Това е оборотът на филмите, а не нейната лична печалба. Ние никога не говорим за пари публично. Това е вид компенсация за нещо друго, а ние нямаме нужда от това. Хората не могат да разберат, че успехът й е съвкупност от много неща – средата, в която е израсла; начина, по който е възпитана; родителите й също не са случайни. А и мащабът, в който е живяла и е научена да мисли, е съвсем различен. Като разликата между мащаба на София и Москва.

Надя НЕНОВА