Къванч Татлъту каза „сбогом“ на мощните мотори – Edna.bg

0
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

След броени дни (27 октомври) Къванч Татлъту ще навърши 30 години

Снимка:
Diema Family

Къванч Татлъту, наричан още „турският Брад Пит“, каза „сбогом“ на мощните мотори. Според турските медии причина за това негово решение е зрелищната катастрофа в истанбулския квартал Етилер, където Къванч налетя на моторизиран куриер. За щастие, актьорът се отърва само с леки охлузвания, а куриерът нарани крака си. Въпреки това обаче звездата от „Перла” дал обещание на майка си, че повече няма да се качва на мотор.

След участието си в поредиците „Перла“, „Забранена любов“ и „Езел“, Къванч стана най-скъпоплатеният турски филмов актьор. Освен в сериали, той изпълнява главната роля и в игралния филм „Сънят на пеперудата“. Любопитен факт е, че през септември, докато снима реклама в Барселона, Къванч разбира, че филмът ще се състезава за номинация в раздела за най-добър чуждестранен филм на американските филмови награди „Оскар“. „Като научих, направо блокирах“, разказва Татлъту, който от професионален баскетболист и модел за няколко години стана един от най-добрите турски актьори, чието екранно присъствие гарантира успеха на всеки сериал или филм.

Доказателство за това е и участието му в кампанията на „Диема Фемили“ „Фамилията решава“, където той е номиниран в категорията „Любим актьор“. Къванч се състезава с други двама актьори – Игит Йозшенер („Мелодията на сърцето“, „Край или начало“, „Езел“) и Бурак Хаккъ („Мелодията на сърцето“), и вече води с убедителна преднина пред тях. Кой от тримата ще събере най-много зрителски  гласове, ще разберем този петък, 18 октомври, когато приключва седмичното гласуване.

Благодарение на кампанията „Фамилията решава“ феновете на турските саги ще избират своите любими актьори и сериали до началото на декември. В специална апликация на „Фейсбук“ страницата на канала те могат да подкрепят своите фаворити, като всяка седмица (от понеделник до петък) гласуват за различни категории – от любим актьор и актриса през най-вълнуваща история до най-добра тъща и свекърва.

* Всеки петък номинацията, събрала най-много зрителски гласове, ще бъде обявена за победител във „Фамилията решава“, а всички зрители, участвали в кампанията, ще се борят за атрактивни седмични награди.