Топ 5: Най-привлекателните мъже в света

1
Добави коментар
Dunavska
Dunavska

През годините сме ставали свидетели на не една или две класации, определящи кои са най-секси, най-интелигентните, най-скучните и пр. мъже в света. Днес обаче ще ви представим не просто поредната такава селекция, а избор, направен от дамите, които имат достатъчно опит, натрупан чрез множество пътувания около земното кълбо. Ето и как изглежда топ 5 на най-добре изглеждащите господа според проучването.

Аржентинският актьор Игнасио Серичио 5. Буенос Айрес, Аржентина Мъжете от тази южноамериканска страна съвсем логично са сравнени с аржентинскто танго – секси, чувствени, страстни и най-вече – мистериозни. Господата от Буенос Айрес излъчват едновременно чар и характер, което от своя страна е накарало не една или две дами да паднат в краката им.

Кристиано Роналдо е горд представител на Португалия 4. Лисабон, Португалия Жените, участвали в проучването, определят португалците като земни, интелигентни и добре образовани, а в същото време харизматични и с разкошни атлетични тела. Фонът от чувствено фадо, носещо се из красивия Лисабон, допълва многоликия им образ, събудил още по-многолики страсти у редица представителки на нежния пол.

Холандският футболист Грегъри ван дер Вил, който в момента се радва на изключителна популярност сред нежния пол 3. Амстердам, Холандия По-високи и стройни от средните европейци, холандските господата очароват с непринудения си, но в същото време очтив и ненатрапчив начин на общуване. Особено когато разполагат с лодка, с която да ви изведат на романтична разходка из амстердамските канали.

Райън Гослинг, който по народност е канадец, но от години се наслаждава на сладкия живот в Ню Йорк 2. Ню Йорк, САЩ Мнозина определят Ню Йорк като най-интересния и вълнуващ град в света. Независимо дали имате желание за туристическа обиколка, тур по баровете, вкусна вечеря или просто разходка, този метрополис ще отговори на очакванията ви. Именно по тази причина там са се събрали някои от най-забавните и привлекателни мъже в света, независимо от прозихода си.

Ерик Нортман, прочул се с участието си в „Истински кръв“, е роден в Швеция 1. Стокхолм, Швеция Изненадващо, първото място в тази класация се пада на шведските представители на силния пол и по-конкретно на господата, живеещи в Стокхолм. Всъщност по-често те са определяни като студени и лишени от емоции хора. Този стереотип обаче вече е разбит на пух и прах, тъй като според дамите, дали своя глас, шведите са изключително отдадени, а и ,само между другото, разполагат и с невероятна физика. От горе до долу.

Ако тази статия ви е харесала, харесайте и страницата на Jenite във Facebook!