Женски тайни за красива кожа от Фрейда Пинто » ПОТАЙНОСТИ

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Чаровницата Фрейда Пинто разкри няколко от своите тайни, чрез които поддържа кожата си хидратирана и красива.  Актрисата от „Беднякът милионер“ разчита на домашни рецепти за красота, предадени й от майка й.

Така например тя нанася натурално кисело мляко върху дехидратираната си кожа и поддържа скалпа на главата си с кокосово масло.

„Един от съветите, които ми даде майка ми, беше да нанасям кисело мляко върху сухата си кожа. Освен това ние в Индия практикуваме много масаж на главата с кокосово масло. Не зная дали това е добре за косата, но е прекрасно за успокояване. Понякога го правя просто, за да си припомня онези нежни моменти с моята майка„, разказва с умиление актрисата.

С редовни тренировки и масажи индийската звезда се разтоварва от стреса. Тя смята, че красотата започва отвътре и поради това опитва да поддържа тялото си с изчистващи сокове.

„Сокът от цвекло и моркови е прекрасен начин за изчистване на системата и прогонва нежеланите токсини от тялото, а това в крайна сметка води до здрава кожа„, споделя Фрейда пред британското издание на списание „Хелоу“, цитирано от БГНЕС.