Лили Иванова с 39-годишно гадже! (СНИМКИ)

14
Добави коментар
lifestylebg.com
lifestylebg.com

Естрадната прима Лили Иванова заби младо гадже. Вечната Амбър лети на крилете на любовта с 39-годишния милионер Димитър Тодоранов. Двамата многократно са засичани заедно, а според клюките именно треньорът на националния отбор по карате е новата тръпка на певицата.

За връзка между Лили Иванова и Димитър Тодоранов се заговори още през лятото, когато двамата бяха щракнати в интимна обстановка в заведението на бизнесмена в Лозенец. Дни след като папарашките снимки обиколиха медиите, двамата побързаха да отрекат, че има нещо помежду им, а роматичната вечеря оправдаха с бъдещето участие на певицата в заведението на Тодоранов.

Запознати обаче споделят пред „Всеки ден”, че Лили и Димитър ги свързва нещо повече от приятелство. „Лили през цялото време флиртуваше с Митко, личеше си, че нещата са по-сериозни”, споделят очевидци, допълвайки, че примата на родната естрада се държала доста свободно в компанията на бизнесмена.

Зад гърба си Лили Иванова има три неуспешни брака. Певицата е известна и със слабостта си към по-млади мъже. Димитър Тодоранов също пази неприятни спомени от съжителството си с бившата си съпруга, с която живеят в различни държави и която му признава по скайпа, че има дете от друг. Дали отношенията между Лили Иванова и Димитър Тодоранов ще се задълбочат, ще покаже времето.