Деби Роу: Майкъл Джексън не е баща на децата ми

7
Добави коментар
kobrita
kobrita

Деби Роу (дясно) заедно с Майкъл Джексън
Снимка: БТА

Деби Роу заяви, че Майкъл Джексън не е баща на децата й, съобщи днес в. „Нюз ъв дъ уърлд“.

„Това не беше неговата сперма,“ казва Роу в интервю за изданието. Тя признава още, че била изкуствено оплодена със семенна течност от анонимен донор. „След като родих второто дете, вече не можех да имам деца. От този момент той не искаше да има нищо общо с мен,“ обяснява бившата медицинска сестра.

Представител на „Нюз ъв дъ уърлд“ е казал за Фокс нюз, че Роу е дала интервюто за изданието преди смъртта на Майкъл Джексън.

Газета.ру припомня, че „Нюз ъв дъ уърлд“ е таблоид, известен със скандалните си информации. Част от тях обаче по-късно се оказват истина. Такъв е случаят със секс оргиите с проститутки на Макс Моузли, а също с употребата на наркотици от олимпийския шампион Майкъл Фелпс.

От своя страна сайтът TMZ.com съобщи, че семейството на Майкъл Джексън няма нищо против Деби Роу, майка на две от децата на изпълнителя, да се запознае с тях. Позицията на фамилия Джексън е, че децата трябва да останат при баба си Катрин, но да бъдат лишени децата от възможността да се запознаят с биологичната им майка би било неправилно решение.

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти