“Waiting All Night“ на Rudimental е най-излъчваната песен у нас през 2013 г.

16
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Според данни предоставени от ПРОФОН и New Media Lab, песента номер едно в ефира на България за 2013-та година е „Waiting All Night“ на британската четворка Rudimental.

Харесай страницата ни във Facebook

Това не е изненада след като парчето започна своя възход още през месец април, достигна първото място в националната класация през лятото, задържа се там за пет последователни седмици и до края на годината не изпадна дори за седмица от телевизионния и радио ефир.

Силно въздействащото видео към песента също е сред най-предпочитаните клипове от родните телевизии.

Като допълнително доказателство за успеха на песента може да се съди по екзалтираната реакция на родните фенове по време на нейното представяне на 14-ти декември в София, когато бе диджей сетът на Rudimental, организиран от Арт Студио.

На супер успешното парти българските меломани пяха наравно с гласа на вокалистката Ella Eyre и взривиха зала „Христо Ботев“. Феновете се радваха и на хитовете „Feel The Love“, „Not Giving In“, „Free“, както и на останалите песни от дебютния платинен запис „Home“, който продаде 63 хиляди копия в рамките само на една седмица от излизането си, което го превърна в най-успешния #1 албум за тази година на дебютиращ изпълнител в класацията за албуми на Великобритания.

Албумът „Home“ на Rudimental e на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It