Какво ни трябва за моминско парти?

1
Добави коментар

Все по-често традициите, които гледаме, че се изпълняват по филмите, биват адаптирани към родните условия, като такъв пример са моминските партита.

Да направиш събиране с приятелките на булката, няколко дни преди да се омъжи тя, не е толкова сложно. Но да организирате храна, напитки, стриптийз програма, подаръци и изненади – за това се изисква подготовка. sex shop Организацията на партито се поема традиционно от бъдещата кума и приятелките на булката.

Домашно парти
Ако искате да организирате парти вкъщи, от финансови съображения, трябва да знаете, че не винаги домашният купон излиза по-евтино. Напитки, храна, подаръци за булката – всичко това, пресметнато в пари, излиза поне по 15-20 лева на човек, а понякога и много повече. Зависи от това какви изненади искате да подготвите за булката.

Ако искате да поръчате еротичен танцьор за булката, средната цена на мъжкия стриптийз за ЕДИН танц е 100 лева. При желание, да ви танцува половин час, цената се вдига на 150 лева, а за цял час програмата е 200 лева.

Не е задължително, но е препоръчително да купите символични подаръци на бъдещата булка – разнообразието тук е голямо. Може да е саксия с рози, сувенир, еротично бельо, секс играчка, нещо за спомен или каквото ви хрумне.Парти в клуб/дискотека
Средната цена на моминско парти, организирано в заведение може да ви излезе, в зависимост от броя на жените, от 150-200 лева нагоре.Стандартните оферти за парти от 7-8 момичета, са около 200 -280 лева, като сумата включва поне две бутилки алкохол на масата, безалкохолни напитки, ядки и стриптизьор. С тази заплатена услуга може да забравите за досадната организация, а просто да се насладите на една приятна вечер, в компанията на своите приятелки.

Освен стандартното ,да поръчате стриптизьор,много момичета се отбиват и в сексшоповете.Там може да закупите различни интересни секс шеги като:
Секс Зарчета,Сламки под формата на пенис,Забавни любовни игри за двама или някое еротично бельо.