Тя е Жената на годината

12
Добави коментар
malkata_rusalka
malkata_rusalka

Източник: Maxim

В момента ни е малко трудно да пишем, защото едновременно с това ръкопляскаме. Причината е, че преди малко научихме коя е Жена на годината според едно от най-авторитетните мъжки списания в САЩ – Maxim. Те са посочили Ева Лонгория, която е жена-бижу и напълно заслужава тази титла.

Звездата от сериала „Отчаяни съпруги“ е вече на 38 години, но имаме усещането, че изглежда (и вероятно се чувства) по-добре от всякога. Доказателствата са на корицата на списанието, както и по страниците му, където божествената Ева разкрива телесните и душевните си красоти.

Maxim

Разбира се, това не е първата поява на американското миньонче в списанието, но сегашната ѝ корица е много по-специална заради титлата Жена на годината. И все пак Ева не пропуска да уточни, че предизвикателната ѝ външност понякога лъже хората и те не ѝ вярват, че е домошарка и обича да стои по анцуг, да не носи грим и да готви.

Maxim

Нашият екип винаги е смятал, че Ева Лонгория е едно от най-прелестните същества на земята и се радваме, че колегите от американското списание най-после стоплиха каква разкошна жена е. Можете да разгледате още нейни снимки в нашата галерия, но ви предупреждаваме, че има опасност да се влюбите.