Детски Лампи, Детски Нощни Лампи – Студио Запприани

1
Добави коментар
Zappriani
Zappriani

Нови продукти

Най-продавани

Детските лампи и по принцип осветителните тела са нещо от първа необходимост във всеки дом, често обаче биват и доста подценени.

 

Едно осветително тяло може да предаде уют и топлина на помещението, да го освежи и промени по един различен начин. Не винаги е нужно да променим всичко в една стая за да я направим по-красива и модерна, един цветен и сам по себе си оригинален аксесоар, може да ви спести много усилия и средства.
 

Много малки деца не обичат да спят нощем сами в своите стаи. Съвет, който винаги даваме на родителите е, че когато малкият малчуган знае , че онзи малък мечо на детската лампа гледа нощем и го пази или малките розови пеперуди са техните нощни пазители, децата не се будят през цялата нощ. Това от своя страна осигурява спокоен сън и на техните родители. Не веднъж родители, които не вярват на този наш съвет ни се обаждат броени дни по късно благодарейки, как една единствена лампа може да осигури спокойния сън на цялото семейство.
  

За препоръчване е  осветителното тяло за детска стая да е пъстро, с любимите мотиви на вашето дете. Оставете детето само да избере мотива, дори и той да не е този който вие смятате за най-подходящ.

Продукти