Златен Глобус 2014 – идеи да абитуриентски и булчински рокли!

2
Добави коментар
AtelierIvoire
AtelierIvoire

 В хотел Бевърли Хилтън се състоя церемонията по раздаване на наградите Златен Глобус, които се присъждат от Асоциацията на чуждестранните журналисти в Холивуд. Сред тържетвената обстановка с преобладаващи цветове в нюанси на злато не липсваха и ред комични ситуации, които обаче, не успяха да осуетят награждаването на звездите.

Не липсваха и известни модни разочарования, но ние бихме искали да съсредоточим вниманието ви върху няколко модела, които смятаме за особено подходящи за бъдещите кралици на абитуриентския бал през 2014.

И тази година актуални за събитието си останаха черният и червен цвят като особено ни впечатли тоалетът на София Вергара, чиито драматичен черен цвят и пищна кройка импонираха великолепно с тюркоазената и огърлица.

Моделът на роклята може да бъде изработен при нас в над 40 основни цвята, както от сатен или естествена коприна, така и от тафта.

Също така, не можем да останем безпристастни и към роклята на Кейт Бланшет, която прави силно впечатление освен с великолепната френска дантела, с елегантния гол гръб, сексапилно подчертаващ линията на тялото. Този модел, дело на Армани бихме препоръчали и на бъдещите булки, като би стоял прекрасно в цвят светла слонова кост, напомняйки на сюжета на Великия Гетсби в шармантен винтидж стил.

 

Сред останалите ни фаворити в черно се отличават тоалетите на Ема Робъртс,  Джесика Частейн и Ейми Полър.

Не липсваха и запомнящи се двуцветни комбинации на световните  дизайнери, най-впечатляващата, от които  вечната Стендал класика червено и черно,  в изключително елегантната рокля на певицата Тейлър Суифт.

Като цяло, някои от най-впечатляващите модели рокли по време на церемонията бяха именно в червено:

 

Изработени предимно от сатен, дълги рокли в подобни рокли биха били много подходящи за абитуриентски рокли.

Не липсваха и подходящи за събитието попадения в златно. Този сезон, доста актуални се очертават асиметричните кройки с предна дължина tea length  и доказателство за това беше изборът на Зоуи Дешанел и Мишел Докъри:

 

Не липсваха и комбинации на черно и бяло като тоалетът на Джулия Робъртс ще определим като крайно неподходящ за подобно събите. Съветваме и бъдещите абитуриентки да заложат на по-празнична визия абстрахирайки се от излъчването на офис облеклото

Част от звездите бяха заложили на ярките тонове, преминаващи през широка цветна палитра. Жълто, синьо, изомрудено зелено са сред цветовете, които са подходящи и за предстоящите балове ако искате да се откроите с по-запомняща се визия.

50 нюанса сиво се отличаваха в избора на тоалети на любимата ни Мила Кунис, Кейт Бекинсейл и Рашида Джоунс. И трябва да признаем, че именно това са моделите, които най-много ни харесаха – адмирации за Зухаир Мурад,  Фаусто Пуглиси и Гучи!

 

Ето така завърши цялата суета около таз годишните награди Златен Глобус.

Дамите могат да се възползват, взаимствайки идеи за своята блестяща визия. Но помнете, че предстоят Оскарите!

А до тогава, ние в Ателие Ивоар изпълняваме желания, създавайки роклите на мечтите ви, за да изглеждате като истински звезди от червения килим.

 

Ателиер Ивоар,

За роклите, булките и абитуриентките с любов!