Любовните мистерии на Франсоа Оланд

13
Добави коментар
maman9
maman9

/Поглед.инфо/ Френският президент Франсоа Оланд прекарвал цели нощи при любовницата си Жули Гайе без охрана, която да бди над сигурността му, писа вчера британският в. „Дейли телеграф“.

От момента, в който влезеше в апартамента, бодигардът му си тръгваше, разказа пред радио Ер Те Ел фотографът Себастиен Валиела, направил скандалните снимки, пуснати от сп. „Клоузър“. Според него човек с лоши намерения не би имал проблем да нападне президента, когато влиза или излиза от жилището близо до Елисейския дворец.

Валиела е човекът, направил историческата първа снимка на президента Франсоа Митеран и незаконната му дъщеря Мазарин. Думите на фотографа засилиха критиките във Франция как е охраняван Оланд. „Валери Трирвайлер още ли е първа дама?“, бе въпросът, който журналист му зададе снощи на третата голяма пресконференция от началото на мандата му. Оланд обаче заяви, че това не е нито мястото, нито моментът, за да отговори.

„Имам един принцип. Личните въпроси се обсъждат лично“, каза той. Но добави, че ще изясни въпроса скоро. По-късно обаче той се върна на темата, като обяви, че е дълбоко възмутен от публикацията на „Клоузър“, но че ще се въздържи да съди списанието.

Източник: 24 часа

Стани приятел на Поглед.инфо във facebook и препоръчай на своите приятели