Огромни гърди-убийци застрашават живота на тази жена (ВИДЕО)

1
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

Впечатляващо едрогърдата порно актриса Елизабет Стар има сериозен проблем с огромните си гърди. Оказва се, че изключителният ѝ бюст може да я убие. Докторите, с които Стар се е консултирала, са ѝ дали две възможности – да остане с гигантския си бюст и да очаква всеки момент най-страшното, или да си направи мастектомия и да спаси живота си.

Защо обаче тази жена си е причинила подобен ужас? Истината е простичка – била е излъгана, че процедурата, която ще ѝ направят, е одобрена от лекарските организации и е абсолютно безвредна. Целта на хирургичната процедура била гърдите на Елизабет да започнат да растат като се пълнят с течност.

В началото Стар останала доволна от резултата. Бюстът ѝ постепенно започнал да се увеличава, което ѝ носело добри дивиденти в работата ѝ и по-голямо самочувствие. С времето обаче се оказало, че операцията е грешка и дори започва да застрашава живота ѝ. Елизабет Стар трябва да вземе решение, което ще предопредели живота ѝ. Ще остави ли огромните си гърди или ще ги премахне, но ще запази живота си? Вижте отговора в следващото видео, но да знаете, че в него няма да има светещ бюст.