Потулена издънка на рапъра Криско излезе наяве

1
Добави коментар
Tzvetomir-Ceco
Tzvetomir-Ceco

Потулена издънка на рапъра Криско излезе наяве

Голям гаф е бил покрит на скандалния рапър Криско, покрай риалити шоуто „Музикална академия“. Хора от екипа, работил по проекта, разказаха за безобразен погром, който самозабравилият се рападжия оставил след себе си в Къщата на академията.

След като напусна шоуто в разгара му, Криско не се примирил да си тръгне кротко с тлъстия хонорар, който продуцентите му обещали, независимо дали ще стигне до финала или не. Той се промъкнал кампуса на шоуто няколко вечери по-късно заедно с група приятели. Пред охраната на къщата, в която бяха затворени участниците в академията, Криско заявил, че иска да влезе, защото си е забравил вътре лични вещи. Смаяните служители не знаели как да постъпят и решили да не му противоречат, а да го пуснат. Криско нахлул в Къщата и заедно с приятелите си обърнал с краката нагоре. Охраната се опитала да ги възпре, но нахаканите младежи се държали нагло и не пожелали да си тръгнат. Едва след спешен телефонен разговор с продуцентите Иван и Андрей служителите се осмелили да въдворят реда, като набързо изкарали развилнелия се рападжия и антуража му от къщата.

Свидетели на скандала станали и колегите на Криско, които се събудили от шумната разправия в общите помещения. Много от музикантите се възмутили от голямата наглост на колегата си, но се налагало да замълчат за инцидента заради клаузите в договорите си. Случката обаче довела до уволнението на двамата охранители които направили грешката да се доверят на Криско и да го пуснат обратно в къщата.

Продуцентите Иван и Андрей пък били бесни заради изцепката на габровската звезда, но заради имиджа на шоуто направили всичко възможно да замажат гафа. Шокиращото разкритие излиза наяве няколко месеца след края на риалитито, тъй като на хората от екипа било категорично забранено да разказват на когото и да било за случилото се.
Покрай новогодишните празници около Криско се развихри грандиозен скандал отново по повод невъздържаното му поведение. В медиите изтече информация, че рапърът и компанията му са потрошили хотел в Горна Оряховица, където били настанени след свое участие. Тогава дори се стигна до арест на звездата и приятелите му, които прекараха първата сутрин на 2014 г. в ареста.