Поредна, нова измама! Мними банкери УРЕЖДАТ общински жилища срещу ПАРИ!!!

1
Добави коментар
S.S
S.S

Advertisement:

У нас, различните измами и измамници, в последно време, буквално, никнат като гъби след дъжд! След като в страната се навъдиха мними лекари, мними полицаи и мними жертви, сега доживяхме още едно мнимо явление – мними банкери. Да, това е най-новата измама, която се развива успешно на родна почва и обира човек след човек!

Мнимите банкери мамят хората в град Враца. Или, поне за сега, сведения има само за него, но нищо чудно, в скоро време да плъзнат в цялата страна. Те се представят за служители в различни клонове на местни банки. Ключовото в случаят е, че обясняват, подробно, колко близки и топли

Advertisement:

отношения имат с колегите си, били те шефове или подчинени. Така, жертвата остава с впечатлението, че във въпросният банков клон, цари мила, семейна идилия и всеки е готов да направи услуга на всеки. И тук следва, дипломатичното вмятане, така между другото, че мнимият банкер, само срещу някакви си 300 лева, може да уреди общинско жилище, на закъсалите хора! Какво общо имат банкерите, с общинските жилища, че и банките, като цяло, си остава загадка. Факт е, обаче, че тези, които са се вързали на новите измами не са малко!

Схемата била разкрита, след като един от мнимите банкери, в действителност,

изпратил жертвата си, при човек, занимаващ се с раздаването на общински жилища. А, той бил изключително изненадан, когато разбрал, че 60-годишната жена е платила на някого, за да си уреди среща с него, понеже това ставало с един телефонен разговор. Така, излиза, че бабата е платила на поредният измамник 300 лева, за да се обади той, в общината! Колкото до останалите жертви – никой от тях не е получил обещаното жилище. Органите на реда, предупреждават гражданите да бъдат изключително бдителни и да не забравят, че наемането на общинско жилище става по точно определен ред, в който банки и банкери нямат намеса!