Тechno Мobile

12
Добави коментар

Доста хора, разполагащи с по-функционални телефони, имащи операционна система Windows Mobile често се изправят пред един проблем – как да пуснат телефона си на български (или както някои казват, как да сложат на телефона си българско меню)?

Ето решението: Sunnysoft InterWrite Pro

Това е софтуерно приложение, което локализира операционната система Windows Mobile на желан от потребителя език. Към момента се поддържат повече от десет езика, сред които унгарски, полски, норвежки, шведски и български. Важно е да упоменем, че става дума за локализация на устройства със сензорен екран, докато Windows Mobile Smartphone моделите на този етап не се поддържат.Програмата се предлага в два варианта – Standard и Professional – като разликата е, че в Pro версията локализира не само стандартните системни компоненти, но и специфични екрани, характерни единствено за отделни модели смартфони.

Инсталацията е изключително лесна, а всеки, който иска да пробва програмата преди да я купи може да потърси нещо в торент сайтовете и Google.

 

Ако не държите на пълното побългаряване на своя телефон, то тогава лесно можете да погледнете следните решния, които можете да намерите на сайта на SoftVisia:

 

VGAKEY е софтуерна клавиатура, която можете да инсталирате на своето мобилно устройство. Програмата разполага с възможност за въвеждане на над 80 езика, включително и български. Заедно с това програмата поддържа бързо вмъкване на дата и час, възможност за създаването на снимка на екрана, поддържа жестове за бързо изпълнение на функции, поддръжка на функционални клавиши от F1 до F12, вграден калкулатор, цифрова клавиатура и още много други полезни и интерсни възможности. Oще – ТУК

Resco Keyboard е мощно приложение за въвеждане на данни във вашето PocketPC с помощта на различни клавиатури. Програмата разполага с възможност за въвеждане на 20 езика, поддържа жестове за автоматизиране на действия, включва нумерична клавиатура за бързо въвеждане на цифри, разполага с вграден калкулатор, има възможност за въвеждане на често срещани фрази и изрази и още много полезни неща. Още – ТУК