Ивайла Бакалова тормозена зверски

1
Добави коментар
alexpopov
alexpopov

Бащата на Ивайла Бакалова я подлагал на страшен тормоз, когато моделката била малка.

И тя, и сестра й Божидара си отнасяли редовно шамари и ритници от жестокия татко. Той бил на мнението, че именно строгото възпитание ще направи от децата му „читави хора“.

За тормоза от биологичния си баща, който са понасяли, Ивайла разказа пред своите съквартиранти в „Къртицата“. Темата на разговора бе съвсем друга – за родителите, които след като осиновят дете успяват да си направят свое, но тя завъртя разговора към себе си.

Освен за прословутото провесване от 12-ия етаж, миската разказа и за среднощни студени душове, на които бащата подлага двете си дъщери на 6-7 години, за да ги калява. Друг път ги карал през нощта през ноември да го придружават на плажа за среднощно гмуркане. Ивайла много ясно си спомни пътуване до Москва, когато била на 6 години, и се изпуснала в гащите. Заради случката бащата я насинил от бой и така я върнал на майката, която пък му вдигнала луд скандал.

*Ивайла и Божидара

Заради ужасяващите си спомени от баща им Божидара се отказала от мъжете и предпочитала да влиза във връзки предимно със жени. „Страхува се да не я наранят така, както е направил татко й. Със жени се чувства по-сигурно“, разказаха запознати.

Въпреки ужасното поведение на бащата, Ивайла признава, че той е бил много талантлив лекар: „Бе много начетен, първи асистент на Чирков. Замина за Америка на специализация. Върна се след 10-11 години в затвора. Той там ги надроби някакви, а беше толкова талантлив. Осъден е за изнасилване“, разказа Бакалова.

В момента Ивайла и сестра й не поддържат връзка с биологичния си баща и това не е изненадващо след всичко, което им е причинил. Преди няколко години той дори съдил дъщерите си, за да получи апартамента на майка си, който е бил преписан на тях. „Имам чувството, че моят баща ме мрази. Моят биологичен баща. Много дълга история е… Последно го видях преди 8 години“, сподели Бакалова, пише “Всеки ден“.