„Ние сме това, което ядем“

1
Добави коментар

Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

 
1
2
3
4
5

(5 гласа, оценка 3 от 5)

„Ние сме това, което ядем“3 от 51 от общо 5 гласували.

Всеки предпочита определени храни пред други, а това издава неговия характер, моментно състояние на духа и дори здравословно състояние.

Люти и пикантни храни- се харесват от хора, които обичат да експериментират, съзнанието им е отворено за нови познания,

Това са динамични, положителни и екстровертни натури.

„Рафинираните“ вкусове са типични за консервативните традиционалисти, които са праволинейни в поведението, не харесват показността и са леко песимистично настроени.

Боб, картофи, зеленчуци- онези, които не забравят да сложат на трапезата си подобни храни са „земни“, прагматични, придържат се към ясните и точни правила, рядко излизат извън рамките на общоприетото, въпреки че „нищо човешко не им е чуждо“.

Въглехидратните изкушения са за емоционалните и сензитивните, за душевно богатите, които „подслаждат“ и компенсират големите си нужди, продиктувани от вътрешна неуравновесеност и „глад“ за внимание.

Без белтъчини не сядат на трапезата хора на действието, по-агресивни и „състезателни“ индивидуалисти. Понякога са „егоцентрични“, понякога са „хищници“, но никога не са посредствени.

Силните аромати и подправки са характерни за онези, които държат да имат „контрол“ над ситуацията. Колкото са повече и по-разнообразни „добавките“, толкова по-находчива и хитроумна е личността. Тя не оставя нищо на случайността и сама направлява живота си.

Опасно е да сме в компанията на човек, който „прекалява“ с подправките. Той има „собствен морален кодекс“, с който задължително трябва да се съобразяваме.

<

>> >