Пречиствателни станции

1
Добави коментар

1. Малките пречиствателни станции са най-рационалната технология, която е редно по-масово, да се използва като средство, чрез което да се пречистват замърсените отпадни води от малки и средно големи обекти, особено в населени места, където поради една или друга причина няма канализация.
2. Локалните пречиствателни станции следва да са задължителни там, където липсва централна система за пречистване на отпаданите води.
3. Качествените, изработени с оглед високите европейски изисквани, пречиствателни станции могат да пречистят отпаданите води от домакинството – като ефективните пречиствателни станции могат да обработя над 90% от обичайните битови замърсители.
4. Локланите пречиствателни станции са в подпомагат за пестенето на питейна вода. Знаете ли, че благодарение на използването на пречиствателна станция можете да намалите консумацията на вода за домакинствата най-малко с 50%, а за промишлеността числото е просто внушително нали –  85 %?
5. Качеството на пречистените води от биологичните пречиствателни станции е с пъти по-добро от това на септичните ями (последните са известни с “приятния” си аромат и мръсотията).
6. Локалните пречиствателни станции помагат за опазване на околната среда и чистотата на природните води.
7. Има изключително богат избор на пречиствателни станции, които действа чрез различни системи. Изборът на най-ефективната система за пречистване на вода е строго индивидуален.
8. Инвестирането в пречиствателни станции е разумна, адекватна инвестиция, която има висока икономическа рентабилност.
9. Пречиствателните станции могат да спомогнат за увеличаване на производителността.
10. Работата на пречиствателните системи в повечето случай е проста и надеждна.
11. Има все повече системи за пречистване на замърсителите от отпадната вода, които не изискват консумацията на електрически ток. Пример е изключително ефективната пречиствателна система Anaerobix.
13. При съвременните пречиствателни станции няма мирис или други неприятни изненади.
14. Изборът на подходяща пречиствателна станция и съпътстващите я компоненти е изключително ефективна технология, която би могла да разреши голяма част от проблемите свързани с канализацията и замърсените води.
Факт е, че малко фирми у нас предлагат наистина качествено решение. 
Оглеждайте внимателно, за да си спестите главоболия в бъдеще време.