Интервю с младата ни надежда в спорта Весела Христова

14
Добави коментар
yApple

Здравей, представи се на нашите читатели.

Здравейте, казвам се Весела Христова на 17г, от Хасково. 

Разкажи малко повече за себе си.

Когато бях на 3 ми откриха болест на кръвта – Тромбоцитопатия, която не ми позволяваше да се умарям, не можех да тичам с другите деца, да играя, никога не съм карала физкултура в училище.. Когато бях на 14 започнах да ходя по барове и да пия, не звучи много добре за едно 14 годишно момиче.. Бях доста слаба, около 36 килограма. Хората ме мислеха за анорексичка. Преди година-две лекарите ми съобщиха, че вече съм добре и тъй, като винаги съм обичала спорта реших да отида в залата и да видя какво е.. 

От колко време се занимаваш със спорт?

Занимавам се с фитнес от малко повече от година. За това кратко време, залата се превърна в едно от най-важните неща за мен. Тя ме направи много по-добър човек..

На какво смяташ, че те учи спортът?

Спортът ме научи на много неща, едни от най-важните са – да вярвам в себе си и също така, че живеем свой живот и трябва да го живеем така както ни харесва на нас, а не на някой друг!

Смяташ ли да продължиш развитието си в тази насока?

Обичам тренировките и искам да се развивам в тази област, да уча за тренъор по културизъм и да помагам на други момичета, когато стана по-опитна. 

Хм, жена културист, чудесно! Какво мислят хората за теб?

Доста хора мислят, че съм твърде вманиачена, но аз мисля, че за да си добър в нещо трябва да си отдаден изцяло на него. . Целта ми е да видя на какво съм способна и какво мога да постигна. Искам да бъда състезателка. Все още не съм решила в коя кетегория, но аз обичам нещата да са по – „ХАРД“, така че ще е или боди-фитнес или физика.

Какво е твоето послание към читателите на www.SHAKE.bg?

Искам да кажа на всички читатели, да вярват в себе си, защото това е най-важното, да не слушат това, че някой ще им каже, че те няма да успеят.. Дали ще успеем или не определяме само ние самите.

 

Последна актуализация: Юни 18, 2014