PVC ламперия и аксесоари с доставка и монтаж от ИНПЛАСТ

1
Добави коментар
enleosmpass
enleosmpass

PVC ламперията е съвременна алтернатива за нашия дом. Последните години тя се наложи като едно икономически по-изгодно, а в същото време  и качествено решение за така използвани места в нашият дом, като:

кухня;
хол;
спалня;
коридор;
баня;
складови помещения;
мансарди;
балкони;
тавани.

Всъщност логиката диктува това да е така по много причини.

На първо място трябва да се спомене факторът, определящ търговията, а той е: икономическа изгода;

Второ и не по-малко значимо е възможноста за избор на цвят, нюанс и релеф.Този фактор успява да доближи по възможности боята и PVC дограмата;

Трето, даващо ни предимство пред някои от другите конвенционални решения е, че при монтажа се получават шумоизолация , топлоизолация и естествено – влагоизолация.

Тези фактори са първо – много ценни и важни за нашето време, а и което е още по – значимо – могат да бъдат коригирани. Или иначе казано, можем да повишим всеки един от тях лесно – стига да го желаем. PVC ламперията е една много използвана част от PVC производството , подходящо за облицоване на стени ,таван и всякакви други равнини.

Бързината и лесния начин на поставяне не е за подценяване. При това – аксесоарите, които се използват за довършителни атрибути, придават цялостна естетика и завършеност на интериора.

Сега да обърнем малко повече внимание  на практическите съвети , които трябва да знаете , при вземане на крайно решение – “как и каква ламперия трябва да избера и закупя”.

 Според това, коя стая ще обзавеждате, имайте предвид следното:

По-дебела и с по-голяма якост PVC ламперия използвайте там, където има повече движение или задължително, където се върви с обувки – т.е. при увеличено триене.
Използвайте К-стъкло от вътрешната страна на стъклопакета за по-добра топлоустойчиост (в случай,че имате да подменяте дограма с нова).
По-големите между камерни разстояния следва да създават по-добра шумо- и топло-изолация в нея.
PVC профилът с повече на брой камери разбира се е по-добър топло и шумоизолатор.

Ще ви дадем и няколко съвета за по дълго и правилно използване на PVC ламперия.

Винаги я чистете с парцал и вода, а ако това не е  достатъчно – използвайте препарати , подходящи само и единствено за целта;
Смазвайте  триещите се повърхности и елементи (при отваряемите части – панти и др.) – поне веднъж в годината;
Практически, PVC ламперията не поддава, не се измята и не се деформира.Това я прави по-желана за употреба. Въпреки всичко, ако се получат някакви изменения по външния вид или деформации, задължително се обадете на специалистите, които са Ви я поставили.

Практически PVC ламперията има 100 години издръжливост. Разбира се на пазара има много фирми , които продават PVC ламперия и е много трудно да се даде съвет как точно да изберете най-добрата за вас. Не забравяйте само, че най – евтината почти винаги не излиза на сметка. Е – разбира се  – фактът че е най-скъпа, съвсем не я поставя на първо място. Всичко е много комплексно и е строго индивидуално за Вашия дом, личните ви потребности и желания.

Най-добрата PVC ламперия е тази, която е избрана с помощта на специалист, но и задължително отговаряща на всичките ви потребности и вкусове.