Amoena, дизайнерски цял бански махащи подплънки, тип бандо,стягащ и оформящ ефект, марка Amoena, размер 40C,S/M

1
Добави коментар

 

Amoena, дизайнерски цял бански махащи подплънки, тип бандо,стягащ и оформящ ефект, марка Amoena,  размер 40C,S/Mcцена от сайт 140 леваКачествен цял бански, МАрка Amoena.  Материята и  изработката са изключителни. Отдолу предната част на банския е с стягаща подплата, видимо намаляваща обиколките на фигурата ви. Размер по етикет 40C по европейската номерация, отговаря на S/M размер по българската номерация. Цвят- бръмбарово сивозлатист. При гърдите е с вградени подплънки и ластик под бюста. Моделът е тип бандо- махащи се презрамки, в горния ръб отвътре е със силиконова лента.   

и. Цветовата гама на артикулите също предоставя различни възможности за избор.

Разгледайте нашите предложения

Представяме ви богат асортимент от едноцветни и разноцветни варианти. Можете да заложите на по-ярки цветове или пък да насочите вниманието си към нежни

 

 

пастелни нюанси. Цветовите комбинации са повече от интересни. При някои модели токът е с един цвят, а горната част на обувката – с друг. Когато в предната част на обувката имате и леко задигната платформа, цветовото разнообразие може да се окаже и още по-голямо. чувствате добре, тъй като обувките са не само красиви, но и изключително удобни.