Приказката за Никол Андонова няма край

1
Добави коментар
MANIAKA7000
MANIAKA7000

Приказката за Никол Андонова няма край 5.00/5 (100.00%) 2 votes

Моделката Никол Андонова е неземно красива и не само с визията си, но и с това, което има

Никол Андонова винаги е държала на това, което притежава и рядко е ламтяла за нещо повече, категорични са приятелки, които я познават от времето, когато са „ходили прави под масата”. Естественото й поведение, различно от кифленското държане на родните ни красавици още от самото начало очаровало съпругът й Димитър Андонов.

Никол Андонова от пепеляшка се превърна в принцеса

Бившият съпруг на Мара Отварачката и настоящ на Никол я обгрижвал като кралица. Бизнесменът бил готов да сложи света в краката й и го прави. По всевъзможни начини, без парадност и снобарско фукане.

Никол Андонова не се е родила „със сребърна лъжичка в устата”. Родителите й били бедни, но трудолюбиви и научили децата си да ценят това, което имат и да са с отворени сърца към болките на другите.

Малката Никол обожавала животните и често мъкнела в къщи я някое куцо коте, я куче с премазан крак или птиче със счупено крилце. Обожавала да тича, да се движи, все да върши нещо и тази виталност предопределила срещата с мъжа на живота й.

Двамата се засекли на алеята за тичане. Няколко пъти си разминавали, но когато нещо е писано да се случи, то става. Или както го е казал великият Айнщайн „Бъдещето само идва към теб”.

От думите последвали срещи, но едва накрая Никол разбрала, че мъжът срещу нея е не само мил чаровник, но и притежава солидни суми в банковите си сметки. Също като в приказката за Пепеляшка и тази завършила с щастлив край Никол, станала вече г-жа Андонова.

Но и като съпруга на богаташ, тя не променила характера си. Митко я обожава, защото е грижовна, всеотдайна и готова винаги да помогне, хвалят я й приятелите на бизнесмена.
Щастието не се купува с пари.

Никол Андонова е красива и стилна

Това добре го разбират Никол и Митко Андонови. Дори фукането на бившата на мъжа й, поп фолк певицата Мария не предизвиквало Никол да води срамна война по социалната мрежа или по телевизиите. Просто двамата с Димитър не афишират нито любовта си, нито екзотичните си ваканции,а още по-малко парадират с богатство, както това „умело” прави Мара Отварачката.

Никол Андонова е обгрижвана като кралица от съпруга си

Никол искрено се притеснявала за сънародниците ни във Варна и Добри, които останаха без дом след унищожителните наводнения. Дори замисляли с Митко да отделят крупна сума, която лично да занесат на пострадалите, доверяват източници, близки до семейството.