Изискана брънч-сватба в ресторант до Варна

20
Добави коментар
bgsvatbatat
bgsvatbatat

Кой казва, че сватбите са предвидени за следобедните и вечерните часове на деня? Късните сутрини също имат своя неоспорим потенциал да превърнат Вашият специален ден в разкошен и запомнящ се празник на любовта. Ресторант Вила Марциана до Варна предлага за Вас една неповторима сватба на изискан брънч бюфет, като обръща внимание на някои от нейните предимства!

Разполагате с цялото време на света за Вашата сватба до Варна

Когато сватбеното Ви тържество започва в ранните часове на деня, определено няма за къде да бързате. Тъй като имате целия ден пред Вас, Вие ще можете да говорите спокойно с всички гости, да направите хиляди прекрасни снимки, да се насладите максимално на разкошния си сватбен ден в ресторантите на Варна. Така, още от първия ден, ще отправите с радост поглед към безкрайността на Вашия съвместен живот!

Лекота и ефирност в ресторантите на Варна

Брънч сватбата обикновено е в по-непринуден стил, отколкото една вечерна сватба. Това означава, че със сигурност ще бъдете малко по-спокойни. Една по-игрива сватбена рокля и лек, ефирен декор, но на фона на луксозната обстановка в залите на ресторант Вила Марциана – Варна, ще направят Вашата прекрасна сватба на дневна светлина незабравима!

Изобилие от вкусове на брънч бюфет за Вашата сватба до Варна

Изискан брънч бюфет ще допринесе и за кулинарната част от Вашата брънч сватба. Палитра от цветове и вкусове, артистично поднесени и приготвени с грижа и внимание към всеки детайл ще накарат Вас и гостите Ви да се почувствате специални! Кулинарният екип на ресторант Вила Марциана – Варна предлага за Вашето брънч тържество изобилие от свежи салати, апетитни топли и студени предястия, току-що изпечени хлебчета, новаторски и традиционни ястия от световната и българската кухня, както и домашни десерти с неповторим вкус!

Перфектно запечатани сватбени моменти в ресторантите на Варна

По време на Вашата брънч сватба в ресторантите на Варна ще имате идеална светлина за снимки през целия ден. Те ще бъдат ярки и блестящи и ще запаметят завинаги всички прекрасни моменти от Вашето сватбено тържество по най-добрия начин! Райската градина на ресторант Вила Марциана – Варна е неповторим фон за снимки, независимо от сезона. През есента предлага колоритна мозайка от златни и червени нюанси, а през зимата – истинска приказка в бяло! Двете изискани зали на един от най-добрите ресторанти на Варна – „Траян“ и „Дива Августа“ – също предлагат невероятна обстановка за фото моменти. Луксът в залите, подчертан от дневна слънчева светлина, и множеството огледала, създаващи неповторими перспективи, гарантират перфектно запечатани сватбени мигове!

Танци на дневна светлина по време на сватбата Ви във Варна

И едно важно напомняне от ресторант Вила Марциана – само защото Вашата сватба в ресторантите на Варна ще бъде късно сутринта или в ранния следобед, това не означава, че няма да има танци и забава! Напротив, сутрин енергията кипи с пълна сила. А заразяващите изпълнения на живо на Тумба Марциана или избраните от Вас музикални хитове ще звучат цял ден, създавайки неповторимо дневно парти!

Любимите Ви същества, прекрасна обстановка в най-очарователните часове на деня, качествено обслужване, вкусен брънч бюфет и музика – звучи като идеален празник на любовта, нали? Екипът на Вила Марциана Ви кани да отпразнуваме заедно Вашето общо начало с разкошна и запомняща се брънч сватба в един от най-забележителните ресторанти на Варна!

Още за идеалната сватба до Варна