Почистване на мазета и тавани в София

2
Добави коментар
hitarpetar79
hitarpetar79

Ние сме фирма с дългогодишен опит в почистването и извозването на битови и строителни отпадъци в София.Можем да ви предложим безплатен оглед на място в удобно време за да се запознаем с всички особености на конкретната задача.

Ще ви направим изгодна оферта с окончателна цена съобразена с вашия бюджет

Почистването на едно мазе или таван съвсем не е лесна задача.Това е една доста мръсна и трудоемка работа която не е по силите на всеки.В днешно време е трудно да се намерят верни приятели готови да влачат по стълбите различни боклуци с часове.

В едно подобно помещение е пълно с прах, изключително неприятен за вдишване който започва да дразни още с първото разместване на предметите.Миризмата също се оказва голям проблем в повечето от случаите.

После идва и проблема с транспорта.

Не всеки има желанието да превозва боклуци от различно естество като:стари мебели,буркани,прашни и мръсни предмети,тухли,керемиди,торби със засъхнал цимент и други строителни отпадъци.

Помислете само времето необходимо за товаренето на буса,ако сваляте нещата от таванско помещение на 5ти етаж.

Ще ви трябват така наречените „Бегове“ за да спестите цял ден влачене по стълбите.Ще имате нужда и от по-дебели чували(сезалови или найлонови) за по-дребните неща.

Идва ред и на изхвърлянето на отпадъците.

При по-голямо количество боклуци не може просто да ги изхвърлите до кофите пред блока и да се надявате че циганите ще вземат всичко.Има случай при които холови гарнитури стоят със седмици до кофите и никой не ги взима.Същата е съдбата и на старата дървена дограма особено ако е остъклена.Съседите може да ви видят,да се обадят в общината и тогава глобата не ви мърда.

При всички случай ще трябва да изхвърлите отпадъците на сметището във кв.Враждебна където ще заплатите такса смет.

Ние от Хамали Оникс разполагаме със собствено депо-склад където складираме и използваме голяма част от предметите.Най-вече дървените и металните за които между другото правим и отстъпка от крайната цена на услугата.

Строителните отпадъци изхвърляме на сметище.Можем да ви дадем фактура или разписка(квитанция) за свършената работа!

Ако решите да изберете нас за почистването на вашето помещение,ние напълно ще оправдаем вашите очаквания за качество и цена на желаната от вас услуга.Ще ви направим изгодна оферта съобразена с вашия бюджет.И ще постъпим коректно като се придържаме към крайната договорена цена.

Цените за извозване и почистване формираме в зависимост от количеството и видът на отпадъците след предварително направен безплатен оглед.