Бързи Кредити

1
Добави коментар
HaloFore
HaloFore

Кредитът “Без доказване на доходи”  е сравнително ново явление за България, но поради липса на агенция за кредитен рейтинг, в стремежа си за увеличение на пазарния дял, банките започват все повече да практикуват отпускането на такива кредити.

Много небанкови институции също предлагат бързи кредити, гарантирани с ипотека на недвижимо имущество, намиращо се в и около по-големите областни центровe. Апартамент, къща, търговски и производствени обекти, земя.

Бърза и лесна процедура за кандидатстване.
В рамките на 2 работни дни от подаването на всички необходими документи,получавате предварително одобрение за размера на кредита.

Лихвен процент: договаря се индивидуално в зависимост от обезпечението!

КАК ДА ПОЛУЧИТЕ ВАЩИЯТ ИПОТЕЧЕН КРЕДИТ?

Размер: от 5 000 до 500 000 евро;
Срок – от 6 м. до 10 г.;
Без доказване на доход за физически лица;
Без такса за предсрочно погасяване;
Изгодна лихва за целия период;
Възможности за гратисен период на лихва и главница.

Изисквания

1. На първо място ще трябва да изпратите запитване-заявка: необходимо е да попълните формата за кандидатстване за кредит, намираща се в дясно. Нашите кредитни експерти ще се свържат с Вас възможно най-скоро след изпращане на формата.

2. Кандидатстване и оценка: Наш консултант ще се срещне с Вас и ще окомплектова необходимите документи. Цялата процедура по кандидатстване и оценката на обезпечението е напълно безплатна.

3. Одобрение или становище по вашата заявка: В рамките на 2 работни дни от подаването на необходимите документи получавате предварително одобрение за размера на кредита.

4. Договор: Подписва се договор за предоставяне на кредит и се учредява ипотека  като имотът продължава да бъде Ваша собственост.

5. Усвояване на сумата: След представяне на удостоверение за тежести от Агенцията по вписванията превеждаме сумата по Ваша банкова сметка.

6. Погасяване на кредита: Кредитът може да бъде погасен предсрочно без наказателни такси или в рамките на договорения срок по погасителния план.

Какво трябва да знаете за Кредита Без доказване на доходи

1.  Кредитът Без доказване на Дохода е с по-висока лихва от нормалния кредит – 11% до 14%

2. Кредит Без доказване на Доходи, при относително същите като банковите условия, може да бъде изтеглен и от Не-банкова финансова институция, в повечето случаи доста по-бързо

3. Кредитът Без доказване на Дохода e с по-високи банкови такси

4. Максималният срок за кредит без доказване на дохода е 20 години

5. Тези кредити се предлагат без гратисен период

6. За отпускането на такъв кредит не могат да кандидатстват лица които работят в държавната сфера

7. Размера на финансиране рядко надхвърля 70% от пазарната оценка.

8. При изтеглянето на кредит без доказване на дохода лесно можете да договорите по-ниски такси за предсрочно погасяване със собствени средства.

9. Кредитът Без доказване на Дохода лесно може да се превърне в “Кредит с доказан доход”, чрез консултация с кредитен консултант.