Рокли

11
Добави коментар
procreator
procreator

В онлайн магазин Kapere.com има богат избор на рокли – къси рокли, дълги рокли, рокли с ръкави, рокли без ръкави, зимни рокли, летни рокли, пролетни рокли, есенни рокли, рокли под коляното, рокли с дантела, прави рокли, рокли тип блузон, рокли с наметки, рокли с гол гръб, рокли с копчета, рокли с ципове, елегантни къси рокли по тялото, рокли с пайети, разкроени рокли, рокли с джобове, рокли с една презрамка, рокли с кожени елементи, рокли с шал, спортно-елегантни рокли, рокли над коляното, рокли тип балон, дамски изрязани рокли, рокли с колани, рокли с камъни, дамски рокли с принт и много други.

В сайта са представени много модели рокли за различните сезони и стилове на дамите. За официални събития имаме елегантни и стилни рокли, за всекидневието също имаме голямо разнообразие.

Новите модели рокли от зимната колекция се качват в началото на есента и новите модели от лятото съответно в началото на пролетта.

В сайта има както класически тип рокли, така и по-раздвижени и екстравагантни модели, вие само трябва да си изберете.

Модели и стилове
За официални събития ви предалагаме класически и изчистени модели, като допълнителните украси и елементи към тях са сведени до минимум. Класическа права черна рокля, може и червена с нежно коланче или пък красива рокля с елементи по ръкавите. Изборът е богат, само трябва да разгледате и ще се убедите.

За ежедневието имаме голямо разнообразие от рокли, тук вече не е нужно да влизате в някакви стереотипи. Има къси, дълги рокли, такива със шарка или без, разкроени или не. Разгледайте и няма как да не харесате!

Цветове
Избралите сте цветът на роклята, която искате да закупите и не искате да разглеждате всички рокли. При нас това може да се случи – имаме филтрации по различни критерии и един от тях е именно цветът. Когато сте в категорията рокли вляво на сайта има палитра с цветове, избирате вашият цвят и сайта извежда рокли само в цвета, който сте избрали.

Дамските дрехи предлагани от нашия онлайн магазин са на италиански произовидтели. Те са с високо качество и достъпни цени.

Обозначения за произход на стоките:
Данните за производителя са описани на всеки продукт, също така сме дали и графичен знак за произход на стоката. В случая – до описанито на всяка една от нашите рокли е даден и флага на Италия, който определя произхода на роклята.

Нашите налични размер са дадени на всяка една от нашите рокли, това което трябва да направите преди евентуалното закупуване на роклята е да проверите дали има вашия размер.

Филтриране на роклите по размер:
Нашият онлайн магазин предлага страхотната възможнст да селектирате своите модели рокли по размер. Така ще спестите време и нерви в разглеждането на рокли от които липсва вашия размер. Филтрирането става по много лесен и удобен начин. Когато се намирате в категорията „рокли” вляво на сайта са показани различни опции за филтрация, един от тях е именно размера. Изберате търсения от вас размер и ние ще ви покажем роклите само с този размер.

Наличности:
Наличните размери на роклите постоянно се актуализират, но понякога може да се случи дадения размер да е изчерпан. В такива ситуации нашите консултантни се свързват с вас, за да ви информират. Вие можете да анулирате поръчката си или ние можем да ви помогнем да харесате друга рокля сходна с избраната от вас.

Зареждане на нови колекции рокли:
Зареждане на нови модели рокли има почти всеки ден, за това следете нашия сайт и актуалностите в него.

Много често вие се интересувате дали вече изчерпан модел рокля ще бъде зареден на ново. Конкретно не можем да ви отговорим, за всяка колекция рокли нещата са индивидуални, за това е най-добре да се свържете с нашите оператори. Те ще ви дадат нужната информация и ще ви помогнат.

За всеки модел рокля е представена подробна информация за материалите, от които е изработена – полиестер, еластан, вискоза, спандекс, акрил, найлон, памук и други.

Ако няма представена инфомация за материалите на продукта може да се свържете с нас за информация.

Цената на продуктите е една от най-опредалящите за закупуването му. Ние предлагаме добро качество на ниски цени. А когато видите на някои от нашите продукти етикет „Най-добра цена” това означава, че продукта е с най-ниска цена от всички места. И в случай, че намерите същия продукт на по-ниска цена не се колебайте да се свържете с нас, ние ще предложим нещо по-добро.

Филтриране на роклите по цена:
Вече споменахме за нашите филтри, които може да използвате за ваше улеснение. Един от тях е цената, така вие ще може да виждате рокли само с обявените от вас цени. Вляво на сайта има скролер, който може да местите и да позиционирате на вашата минимална и максимална сума, която може да отпуснете за закупуването на рокля.

Защо цените на роклите онлайн са по-ниски:
Цените в онлайн пространството са по-ниски отколкото в реалните магазин. Този факт се дължи на това, че в реалните магазини разходите са много по-големи като – ток, заплати на служители, инвестиции, наеми и куп други. Докато при онлайн магазините тези разходи ги няма.

Цените на роклите в онлайн пространството се правят на база – качество на продукта, марка и производител, оставащи наличности и размери, актуалност на роклята и някои други.

Всички вие, нашите клиенти обичате прмоциите и промоционалните цени, за това ние се стремим всеки ден да ви изненадваме с такива. Тук може винаги да намерите рокли, които са с промоционални цени.

Кога започват промоциите на роклите:
Горе вече споменахме, че промоции има постоянно, за това е добре да следите нашият сайт при всеки удобен момент. За това за започване и край на промоции не можем да говорим, те се всекидевни. Добре е да знаете, че роклите на промоции се изчерпват за отрицателно време, за това действайте бързо.

До кога са промоциите или намаленията:
Определени стоки имат свое начало и край, но след тях се появяват други, които са на промоция, за това вече казахме, че начало и край няма.

Има сезонни намаления, които се случват в края на съответния сезон. Има и регулярни намаления, които са по време на самия сезон. Те се случват обикновено, когато имаме зареждане на нови модели.