Кое е щастливото ви и нещастното ви число?

2
Добави коментар
mariana.petrova.3154
mariana.petrova.3154

Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

 
1
2
3
4
5

(6 гласа, оценка 4 от 5)

Кое е щастливото ви и нещастното ви число?4 от 51 от общо 6 гласували.

Представям ви един много интересен метод, според който можете да изчислите щастливото и нещастното ви число в живота. Вашето щастливо число ще ви закриля, като всички събития, които са се случили под негово влияние, ще бъдат удачни.

Щастливото ви число може да ви надари с късмет, ако е номер на къщата ви, ако е ден през месеца, ако е рождена дата на любим, ако го има в телефонния ви номер или този на колата, вариантите са много, но винаги ще е добро знамение, когато го срещнете. Ако е телефонен код на град- може би това е вашето населено място, благоприятно, за да сбъднете мечтите си. Обикновено във възраст символизирана от щастливото ви число се случват знакови и положителни събития, а вие имате шанс да сбъднете своя мечта. Проверете и сами се убедете, по какъв магичен начин въздейства щастливото ви число. То се изчислява много лесно. За целта вземате рождените дати /ден, месец и година/ последователно на вашите – баща, майка и собствената ви рождена дата. Събирате всички числа, а крайното получено го делите на три. Ако полученото число е дроб- закръгляте. Например, човек роден на 01.01.1990 е с родители родени на: 12.01.1970 и 01.06.1971. Събираме всички числа от всички дати: 1+2+0+1+1+9+7+0+0+1+0+6+1+9+7+1+0+1+0+1+1+9+9+0= 67, 67:3= 22, 3333, закръгляме резултата на 22. /когато числото след запетаята е по-малко от 5, тогава цялото число не се променя, както е в примера, но ако числото след запетаята е по-голямо от 5, тогава към закръгленото число се прибавя още една единица/. Не забравяйте, че щастливото ви число не само ще отвори пътя пред вас, когато е възраст, ден, дата, номер на вещ /или част от номер, например на автомобил/и т.н., но е способно и да ви предпази от неприятности. За това древни магове са препоръчвали то да се превърне в талисман за родения. Към днешна дата, вие имате шанс да се възползвате от закрилата му като го изпишете от вътрешната страна на часовника ви или върху лист хартия, която носите в джоба си, или дори като си го татуирате. Избирайте си предмети, в които по някакъв начин да присъства щастливото ви число и ще усетите благословията му! Опитайте!

Числото на нещастията, символизира точно обратното- когато се прояви, като дата, възраст, номер на вещ /дом, част от телефонен номер или на автомобил, автобусна линия т.н./, тогава човек изпитва трудности и/или удари от Съдбата, успехите му се спират, сблъсква се с перманентни препятствия и грижи. Ясно е ,че то трябва да се избягва, а когато сме под негово въздействие, тогава да сме особено внимателни, за да не претърпим сериозен крах. Изчисление на числото на нещастията. Вземат се трите имена на човек, като всяка гласна се отбелязва с 1, а съгласните с 2. Събират се всички числа и се получава числото, което ви носи неприятности. Пример: Мария Иванова Петрова- М/2/+а/1/+р/2/+и/1/+я/2/+И/1/+в/2/+а/1/+н/2/+о/1/+в/2/+а/1/+П/2/+е/1/+ т/2/+р/2/+о/1/+в/2/+а/1/= 29, в този случай, числото на неудачите е 29.

Привличайте щастието, планувайте успехите си!

<

>> >