eMODNO резюме » eMODNO мнение

7
Добави коментар
svetla58
svetla58

Обичаме всички онези прекрасни бляскави церемонии за раздаването на какви ли не филмови и музикални награди, защото обожаваме да виждаме прекрасните тоалети, които любимите ни звезди избират. Стилните рокли, които те всеки път разхождат по червения килим, са мечта за всяка жена! Днес в нашето редовно eMODNO резюме решихме да ви представим любимите си звездни визии от раздаването на наградите на Британската академия за филмово и телевизионно изкуство – BAFTA.

Рийз Уидърсуун изглежда блестящо в своята рокля от Stella McCartney в дълбоко лилаво. Моделът е перфектен за нисичката актриса, защото визуално издължава фигурата й, а смелото деколте придава доза дързост и елегантност. Рийз е решила да съчетае визията си с деликатни бижута от Tiffany&Co. и лек опушен грим.

Сладката Ейми Адамс избира рокля в бяло с високо деколте и интересни метални детайли около талията, които се продължават от дълги връзки.  Моделът е на Lanvin, а актрисата избира тази съвсем изчистен визия, с която отлично подчертава естествената си красота и акцентира на червеникавата коса и морско сините очи.

Розамунд Пайк за поредна седмица ни изненадва със своята отлична визия. Актрисата никога не играе на сигурно и не се придържа към един определен стил. Почти е невъзможно човек да предположи в какво ще се появи на поредното звездно събитие, където ще събере одобрителните погледи на всички. За раздаването на наградите BAFTA, актрисата избира стилна мастилено синя рокля по тялото от Roland Mouret, която съчетава с диамантена гривна Bulgari.

Диана Агрон изглежда съвършено в своята прекрасна вталена в кръста рокля без презрамки в ярко червен цвят. Моделът стои отлично на актрисата, а на нас много ни допада високата цепка, която се образува при застъпването на двата края на роклята. Диана съчетава тоалета си с широка златна гривна, високи черни сандали, естествен грим и прическа.

Отново вдигаме одобрителни палци за прекрасната Кийра Найтли, която, макар и бременна, всеки път ни показва страхотни превъплъщения за червения килим. За раздаването на наградите BAFTA актрисата избира рокля от Haute Couture колекцията на Giambattista Valli. Моделът е без презрамки и с миди дължина, но трябва да признаем, че отлично прикрива бременното коремче на Кийра, а семплите цветове подчертават естествената й красота.

За поредна седмица Джулиан Мур е сред първите редици в нашето eMODNO резюме. Актрисата никога не греши, а всяка нейна визия е повече от перфектна. За събитието тя избира червена рокля по тялото от Tom Ford със смело деколте, която комбинира с диамантени обеци и пръстени от Chopard.