Преслава бясна на Ивана заради Наградите на“Планета“!

1
Добави коментар

Advertisement:

Advertisement:

Всички видяхме, че по време на Церемонията по връчването на Наградите на „Планета“ Ивана едва ли не издигна в култ Галена, която стана „Музикален идол за 2014“ и умаловажи почетния приз „Певица на годината“, който грабна именно Преслава. Факт е, че Ивана бе доста обрана откъм комплименти и похвали към Преслава. По-късно обаче изведнъж Ивана се разприказва, когато трябваше да връчи наградата „Музикален идол на 2014“ на фолк певицата Галена.

Именно тогава Ивана обяви пред пълната зала, че всъщност да си идол на фолк почитателите е много повече от това да си любимата им певица, защото идолът означава, че хората искат да приличат на нея във всяко едно отношение, а не само, че даденият изпълнител прави хубави песни. Точно след това изказване Преслава буквално започнала да бълва змии и гущери зад кулисите, ядосана, че Ивана е умаловажила наградата ѝ, съобщавайки, че тя не е най-важната. 

Според почитателите на Преслава, Ивана просто е искала да засегне по един или друг начин Преси, защото ѝ завижда за успеха, който е успяла да постигне за толкова кратко време. А да не забравяме ѝ, че за сега Преслава най-много пъти е била награждавана с приза „Певица на годината“. Каква е истината за дразгите между Ивана и Преслава обаче, за сега никой не е коментирал, разкриха колегите от kliuki.bg.